Hospitalsdirektør Lisbeth Holsteen Jessen godkender angreb på Pia Kjærsgaard

Pressenævnet har udtalt kritik af artiklen

Forestil dig at et Nye Borgelige-medlem – ansat på Regionshospitalet Horsens – kalder den muslimske MF’er, Sikandar Siddique fra Frie Grønne, for “dement” og en “genfejl”. Mon vedkommende var blevet fredet af hospitalsledelsen?

Læs mere om Lisbeth Holsteen Jessen her.

Du kan læse mere om Lisbeth Jessen på hendes Linkedin-profil.

Thomas Frederik Kortholm fremturer på Twitter. Ofte er det politiske modstandere, der må lægge ryg til Thomas Kortholms verbale overfald. Thomas Kortholm er selv medlem af Alternativet. Ifølge hospitalsdirektør Lisbeth Holsteen Jessen fra regionshospitalet i Horsens er Thomas Frederik Kortholms adfærd på Twitter hospitalet uvedkommende.

Se også Thomas Frederik Kortholm fra Regionshospitalet Horsens hetzer Pia Kjærsgaard

Læs også Medias nya artiklar om Paludans kommande turné med Stram Kurs Sverige

Læs desuden Hvis du kan sprede had på nettet – så kan du også vaske dine egne gulve, Louise Bjerre Christensen 

Opdatering

Artiklen er opdateret den 16. december 2022 kl. 06.07 med følgende ændring:

Der er i artiklens start indsat et link til Pressenævnets kendelse afsagt den 13. december 2022 i Pressenævnets sag 2022-80-0894 om denne artikel.

1 Kommentar på "Hospitalsdirektør Lisbeth Holsteen Jessen godkender angreb på Pia Kjærsgaard"

  1. Endnu en gang får vi i rigt mål bevist at der er to slags mennesker her i landet: Dem uden rettigheder og dem med.
    Men det “sjove” ved det hele er at både DF og Nye Borgerlige jo er dybt defensivt indstillede og prøver at lege pæne velopdragede venstrefløjsbørn og spiller fuldstændig med på venstreekstremisternes narrativ på alle mulige områder; det har resulteret i at venstrefløjens fysiske forfølgelse og generelle hetz mod et ikke-konformistisk parti som Stram Kurs nu er fuldstændig total og også inkluderer medlemmer af DF og NB. Så splittelsen er til at føle på på “højrefløjen”- i gåseøjne fordi DF IKKE er et højrefløjsparti, de regnes bare med til den fordi de ikke går aktivt ind for masseindvandringen.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.