Det Radikale Venstre: Giv terrorister, tyveknægte og menneskesmuglere frit spil

Anne Sophie Callesen – folketingsmedlem for Det Radikale Venstre – plæderer for at droppe den “fjollede” danske grænsekontrol. En grænsekontrol, der har ført til, at terrorister, menneskesmuglere og tyve er blevet pågrebet af de danske myndigheder. Men det gør åbenbart ikke indtryk på Anne Callesen.

Hvornår begynder man at tale åbent om, at De Radikale er til stor fare for danskernes sikkerhed?

Mere om Anne Sophie Callesen på bloggen Danmarks fremtid.

Se også Historielärare mitt i debatt om mordförsöket i Skellefteå utanför Morö backe skola

Læs også Paul Weston: The New World Order I & II

Læs desuden Kunstens vandbærer – performance udenfor The Guggenheim Museum Bilbao 

1 Kommentar på "Det Radikale Venstre: Giv terrorister, tyveknægte og menneskesmuglere frit spil"

  1. Der er den her mentalitet blandt den her slags meget ens mennesker. Samme type, der heller ikke forstår nødvendigheden af at have Københavns Synagoge konstant bevogtet af politi og militær pga den overhængende fare for muslimske angreb- som vi nu har set to gange i nyere tid. De tror tilsyneladende at hvis vi gøres fuldstændig forsvarsløse og overlades totalt til muslimernes nåde, så vil vi blive mere “tolerante og næstekærlige”. de mener nemlig at det ikke er muslimerne, der er problemet, men den oprindelige danske befolkning.
    En ufattelig naiv holdning at have- og en direkte trussel mod for indfødte danskere og danske jøders liv.
    Eller rettere sagt- personligt tror jeg faktisk overhovedet ikke på at holdningen er baseret på naivitet og dumhed. Jeg tror simpelthen at de her mennesker har et ubevidst ønske om at blive af med dem, de er uenige med (mennesker som os) og mennesker som vores jødiske landsmænd, som de jo betragter som “zionistiske besættere”, “etniske udrensere” og at muligt andet.
    Og det skulle ikke undre mig om det lykkes dem en dag. Det skulle det virkelig ikke. Vi er i forvejen ude af stand til at forsvare os, hvis en eller flere muslimer går amok inde i Magasin med et maskingevær..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.