Uriasposten lukker

Historiker Kim Møller fra Aarhus har besluttet at lukke sin blog Uriasposten, der i en årrække var Danmarks vigtigste udlændingekritiske blog (sammen med Snaphanen).

Kim Møller skriver:

“Uriasposten lukker

Efter længere tids optakt har jeg besluttet mig for at lukke Uriasposten.

Det er med vemod, men det er svært at drive en dokumenterende blog ala Uriasposten i 2022. Kan jeg ikke dokumentere udviklingen kildenært, så giver det ikke rigtigt mening med løbende opdateringer om stort og småt.

Det giver ingen mening at fortsætte kampen på Facebook (censur, ban) eller Twitter (kun få danskere), men jeg vil givetvis genopstå om polemiker i en eller anden form. Måske vil jeg skrive lidt længere kommentarer, måske vil jeg opsamle mine erfaringer med bloggen i en bog, men lige nu har jeg brug for ro om det basale. Jeg står midt i en flytning, og ser frem til den dag jeg kan grille på terrassen uden at skulle forholde mig til kommende retssager.

I skrivende stund har jeg tre sigtelser, hvoraf to af dem teoretisk set kan give mig fængselsdom. Derudover har en Århus-autonom (‘Store Marc’ alias Marc Jørgensen, der nu hedder Marc Malmbak Stounberg, cand.jur. sat sig for at stævne mig for copyrightbrud på vegne af diverse venstreradikale – ganske givet med Redox på sidelinjen.

De første to stævninger drejer sig om brug af en Facebook-opdatering fra Enhedslisten Århus (2013), samt brug af en halv bogforside (2020, generisk udseende, kommunistisk forfatter) udarbejdet af redaktør Albert Scherfig, barnebarn af kommunisten Hans Scherfig, der færdes scenevant i alt fra Horserød-Stutthof Foreningen til Antifascistisk Forum. Lawfare, med andre ord.

Noget er selvfølgelig teatertorden, herunder de krævede beløb, men jeg er nødt til at tage det seriøst, og skal naturligvis også have en advokat tilknyttet filibuster-sagerne. Skulle der være en eller flere tidligere læsere som kan bidrage med noget desangående, så kan jeg kontaktes på Tlf. 3013 2270 (send sms først). Alternativt kan jeg findes på Facebook.”

*

Marc Malmbak Stounberg er advokat med møderet for højesteret. Hans specialer er arbejds- og ansættelsesret. Marc Stounberg er i dag ansat i SIRIUS advokater i København. Inden Marc Malmbak Stounberg kom til Sirius, var han fra 2011 til 2014 hos advokatfirmaet Foldschack & Forchhammer.

Marc Malmbak Stounberg er ansat som ekstern lektor i Arbejdsret ved Det Juridiske Fakultet på Københavns Universitet.

Udover at føre sag mod Kim Møller fra Uriasposten fører Marc Malmbak Stounberg også en sag mod Danish Crown på vegne af Klimabevægelsen og Dansk Vegetarisk Forening.

Se også Video: Rasmus Paludan bespottad i Falun när Stram Kurs Sverige höll valmöte

Læs også Muhammedmeme: Asger Juhl fra Den Uafhængige vil holde politianmeldelse skjult 

2 Kommentarer på "Uriasposten lukker"

  1. Venstrefløjens lawfare er en total succes- og den har fundet sted i et lige så succesfuldt samarbejde med den storkorporatistiske sektor. De store megakolos-firmaer støtter næsten alle fuldt ud den totalitære og den venstreekstremistiske dagsorden, og den “frie” vestlige verden er i rekordfart på vej mod tilstande, hvor en mindre, men voksende del af befolkningen mere og mere og stille og roligt, uset af de fleste pga den efterhånden mere og mere altomfattende censur, føres ud på et sidespor, marginaliseres, dæmoniseres og derefter kan man, også stille og roligt, fordi de mennesker man har udvalgt til udelukkelse fra samfundet, få de udvalgte til at enten selvdestruere, eller man skaffer dem diskret af vejen.
    Jeg tror faktisk nu at vi er på vej ind i den sidste fase, hvor mennesker som Kim Møller, efter at være blevet udsat for lawfare og dæmonisering i årtier, udsættes for endnu mere forfølgelse, selv efter at have stoppet sin medieside. Som man kan bevidne tydeligt i andre vestlige lande, så er det ikke smart at være mand og hvid og slet ikke religiøs kristen eller jøde.
    Politikere og virksomheder har i løbet af de seneste ca 50 år formået at gøre Vesteuropa til et rent kaos, et kludetæppe af mistrivsel og- igen- en slagmark. De samme politikere kommer til at lære at det ikke vil være muligt at holde på magten, når det totale anarki og den voldelige lovløshed breder sig til hele kontinentet. For det bliver resultatet af det her- min forudsigelse er at Europa kommer til at minde om Libanon, hvis den sociale, demografiske og økonomiske katastrofe fortsætter som nu.
    Den totale katastrofe kan dog afværges, hvis befolkningerne i Europa siger fra. Det er faktisk det eneste, der skal til. Men det ser overhovedet ikke ud til at ske, tværtimod. Derfor er jeg nu total pessimist.

  2. Der er ytringsfrihed i Danmark. Så længe ytringen er venstreorienteret. Det er en skræmmende udvikling.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.