Elitens hadprædikanter: Hvor er den gode tone?

Den selvgode elite tilsviner dens politiske modstandere. Her er det museumsinspektør fra Museum Lolland-Falster – Marie Brinch – samt ejeren af hudplejefirmaet Vølve – Thea Juhl Thorup – der ruller sig i den verbale muddergrøft.

Marie Brinch fra Museum Lolland-Falster mener, at undertegnede er “klam”. Thea Thorup mener, at jeg er “verdens klammeste svin”.

Mere om Museum Lolland-Falster på museets hjemmeside.

“Vølve producerer økologiske skønhedsprodukter, som er lavet på nordiske planter. Fra Frederiksberg sender de pakker til hele verden. Produkterne er fri for kemikalier, kunstig duft og skadelig konservering. De er velegnet til alle med slemme allergier og de mest sarte børn. Alle produkterne er håndlavet i Danmark – Til gavn for krop og natur.”

Mere om skønhedsprodukterne fra Vølve her.

Se også Rasmus Paludan och Stram Kurs Sverige bränner Koranen vid polismästarens bostad, för att hon ändrat platserna från utsatta områden

Læs også Aminata Amanda Corr fik en lang næse i retten; billedkunstner Uwe Max Jensen blev frikendt for at have blufærdighedskrænket hende 

4 Kommentarer på "Elitens hadprædikanter: Hvor er den gode tone?"

 1. Så sparer jeg da dét museumsbesøg og dét køb af “skønhedsprodukter”.

 2. https://www.siriusadvokater.com/?portfolio=marc-malmbak-stounberg

  Denne herre en medvirkende til at Uriasposten lukker og slukker.
  Se linket oven for, og omtalen neden for.
  ———————————————————————-
  24. juli 2022
  Uriasposten lukker
  Efter længere tids optakt har jeg besluttet mig for at lukke Uriasposten.

  Det er med vemod, men det er svært at drive en dokumenterende blog ala Uriasposten i 2022. Kan jeg ikke dokumentere udviklingen kildenært, så giver det ikke rigtigt mening med løbende opdateringer om stort og småt.

  Det giver ingen mening at fortsætte kampen på Facebook (censur, ban) eller Twitter (kun få danskere), men jeg vil givetvis genopstå om polemiker i en eller anden form. Måske vil jeg skrive lidt længere kommentarer, måske vil jeg opsamle mine erfaringer med bloggen i en bog, men lige nu har jeg brug for ro om det basale. Jeg står midt i en flytning, og ser frem til den dag jeg kan grille på terrassen uden at skulle forholde mig til kommende retssager.

  I skrivende stund har jeg tre sigtelser, hvoraf to af dem teoretisk set kan give mig fængselsdom. Derudover har en Århus-autonom (‘Store Marc’ alias Marc Jørgensen, der nu hedder Marc Malmbak Stounberg, cand.jour. sat sig for at stævne mig for copyrightbrud på vegne af diverse venstreradikale – ganske givet med Redox på sidelinjen.

  De første to stævninger drejer sig om brug af en Facebook-opdatering fra Enhedslisten Århus (2013), samt brug af en halv bogforside (2020, generisk udseende, kommunistisk forfatter) udarbejdet af redaktør Albert Scherfig, barnebarn af kommunisten Hans Scherfig, der færdes scenevant i alt fra Horserød-Stutthof Foreningen til Antifascistisk Forum. Lawfare, med andre ord.

  Noget er selvfølgelig teatertorden, herunder de krævede beløb, men jeg er nødt til at tage det seriøst, og skal naturligvis også have en advokat tilknyttet filibuster-sagerne. Skulle der være en eller flere tidligere læsere som kan bidrage med noget desangående, så kan jeg kontaktes på Tlf. 3013 2270 (send sms først). Alternativt kan jeg findes på Facebook.

  Oploadet 24/7-2022 af Kim Møller —
  ————————————————————————
  Info. Det er svære tider.
  Med tiden bliver det småt med skriverier og fredelig løsninger.
  Bevægelsesfriheden og Ytringsfriheden bliver mindre.
  Man ser tydelig at løsningen på dette problem ligger lige til højrebenet.

 3. Hold da kæft nogle Skruppere.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.