Sinem Demir spiller det tyrkiske offerkort

Enhedslistens folketingskandidat Sinem Kiraz Demir, der er tyrkisk statsborger, har ondt i maven på grund af den kommende valgkamp mod Inger Støjberg. Det var netop Inger Støjberg, der i 2018 forærede Sinem Demir et dansk pas.

Til kommunalvalget i 2021 kunne danskerne stemme på Sinem Kiraz Demir, der stillede op for Enhedslisten.

Sinem Demir, der om natten drømmer på sit tyrkiske modersmål, kræver, at den danske befolkning skal belastes af endnu flere velfærdsmigranter, der typisk ankommer fra muslimske lande.

Selvom Sinem Kiraz Demir først fik dansk statsborgerskab i 2018, er hun allerede medlem af Københavns Borgerrepræsentation, der har magten over eksempelvis danske børneinstitutioner, skoler og plejehjem.

Ved kommunalvalget i 2021 blev den tyrkiske kvinde valgt ind i Borgerrepræsentationen med et brag. Sinem Demir fik næstflest stemmer i Enhedslisten. Hele 3480 vælgere satte kryds ved tyrkiske Sinem Demir.

“Jeg ved ikke hvordan og hvorfor,” udtalte Sinem Demir.

Et godt bud er, at Enhedslistens vælgerskare i høj grad er muslimer, der i manges tilfælde også kommer fra Tyrkiet.

Men liste Ø’s vælgerhav består også af selvgode venligboere, der er besnæret af tanken om en befolkningsudskiftning, hvor borgere fra Stormellemøsten og Afrika destruerer dansk kultur i globalismen og socialismens navn.

Det slår aldrig fejl. Indvandrere fra muslimske lande – som Sinem Demir – kæmper for flere indvandrere og åbne grænser.

Se også Sorthvide amoriner: Sexdømt journalist scorede blond DR-værtinde 

Læs også SVT har stängt av svarsfunktionen om afrikansk särskoleelev som våldtog och försökte mörda 9-årig flicka på väg från Morö backe skola i Skellefteå

Læs desuden Holland og Canada er pilotprojekter for WEF

3 Kommentarer på "Sinem Demir spiller det tyrkiske offerkort"

  1. Har efterhånden det indtryk at det store flertal af danskerne ønsker at afskaffe dansk kultur og friheds/borgerrettigheder og erstatte sig selv med folk fra andre verdensdele, selvfølgelig især Mellemøsten og Afrika.
    Selvdestruktivismen kender ingen grænser..

  2. Det er især et stort problem i hovedstadsområdet hvor befolkningsudskiftningen trods alt stadigvæk går lidt hurtigere end ude i provins-/Udkantsdanmark.
    Jeg bor ikke selv i Storkøbenhavn, og må have mine informationer andetsteds fra, men for mig ser og virker det som om at det meste af hovedstadsområdet allerede er tabt – og dermed faldet – til de venstreorienterede, kulturradikale, ANTIFA og anden etnisk muslimsk masseimport af for mig fremmed fjendtligt indstillede for mange alm. etniske danskere og specielt fra midten og ud på højrefløjen.
    Derfor er det endnu mere vigtigt end tidligere at få sat sin stemme ‘ordentligt’ og rigtigt ved diverse valgt til det ene og andet. Jeg kan ikke andet se end at det accelerere i fremtiden med at der valgt flere indvandrere og deres efterkommere til kommuner, regioner og Folketing. En ting der undrer mig er at migranter med selv midlertidige oph.tilladelser kan få lov til at stemme, hvor udenlandsk danskere bosiddende i udlandet ikke kan. Jeg fatter simpelthen bare ikke hvem der har lagt stemmer til sådan en komplet landsdestruktiv ordning andet end Enhedslisten og de Radikale. Disse har mestendels en helt anden politisk observans og kærer om deres gamle fædreland/nation på en helt anden måde end f.eks. muslimske migranter, som ikke har andre interesser at afvikle nationalstaten og erstatte den med totalt åbne grænser i den ‘hellige’ globalismens navn.
    Det er eddermame op ad bakke såfremt den nuværende ud(af)vikling fortsætter…

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.