Egyptiske løgne fra Omar Marzouk

Muslimske Omar Marzouk er født i Cairo, men det afholder ikke nordafrikaneren fra at sprede usandheder i Danmark. Det er ikke “typer som” Inger Støjberg, der koster milliarder af skattekroner. Det er Marzouks ikkevestlige medmigranter, der tynger statskassen.

Omar Marzouk bekymrer sig om samfundets udgifter.

Omar Ahmad Marzouk benyttede Kurt Westergaards død til at håne den verdensberømte Muhammedtegner.

I 2010 blev Kurt Westergaard udsat for et muslimsk terrorangreb, da en somalisk øksemand angreb tegneren i hans private hjem i Aarhusforstaden Viby J. Kurt Westergaard reddede livet ved at låse sig inde på toilettet, der samtidig fungerede som boligens sikringsrum, der kunne modstå det somaliske terrorangreb.

Kurt Westergaards femårige barnebarn var også i huset under terrorangrebet. Det faktum bruger Omar Marzouk til at nedgøre Kurt Westergaard få dage efter hans død.

PET – Politiets Efterretningstjeneste har senere erklæret, at Kurt Westergaard handlede rigtigt, da han låste sig inde i sikringsrummet.

“PET havde briefet mig om, at en indtrængende terrorist ikke vil gå efter familie, men først og fremmest efter sit offer. Det var mit eneste valg, og heldigvis var det det rigtige,” sagde Kurt Westergaard efter terrorangrebet.

Da somaliske Mohamed Geele trængte ind i rækkehuset på Grøndalsvej, befandt Kurt Westergaard sig ved toilettet, mens barnebarnet, der havde benet i gips, sad inde i stuen med benet oppe. Hvordan Kurt Westergaard, der i 2010 allerede var dårligt gående og benyttede stok, skulle være nået fra toilettet igennem husets gang og frem til husets stue, hvor barnebarnet og Mohammed Geele befandt sig, uden at blive slået ihjel står hen i det uvisse. Men sandheden er nok, at Omar Marzouk havde foretrukket, at Kurt Westergaard var blevet slået ihjel foran sit barnebarn af Mohamed Geele, der var bevæbnet med en økse og en stor islamisk kniv, fremfor den lykkelige udgang på historien, hvor Westergaard søgte tilflugt i sikringsrummet og både Westergaard, barnebarnet og Geele overlevede.

48-årige Omar Marzouk har tidligere truet med at forlade Danmark, fordi han ikke føler sig dansk. Det har vist sig at være tomme trusler, og lige nu forbereder Marzouk et sceneshow, der handler om at gøre danskerne mindre ‘danske’.

Omar Marzouk viser, hvordan det religiøse had bobler og syder – også i de tilsyneladende velintegrerede muslimske indvandrere.

(Øverste billede: Forsiden af Frihedens ikon – en bog om Kurt Westergaard)

Se også København: Araber forsøgte i et frikvarter at penetrere drengs endetarm med ‘en spids bambuspind’

Læs også Polisen har upprättat anmälan för att advokat Rasmus Paludan fra Stram Kurs Sverige ska bränna Koranen vid polismästarens bostad

Læs desuden Kulturjournalist Aminata Amanda Corr kræver 5000 kroner af kunstner efter smugkig på hans tissemand 

1 Kommentar på "Egyptiske løgne fra Omar Marzouk"

  1. kill'em all before they kill you | 16. juli 2022 ved 12:33 |

    Omar Marzouk ud af Danmark vi har fået nok

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.