Danmarks Radio vælger sine muslimske værter med omhu

Zahra Pedersen, der har marokkanske rødder, har været kandidat for Frie Grønne. Hendes far Abdul Wahid Pedersen er fængselsdømt for grov narkokriminalitet og fortæller åbent, at utro kvinder skal stenes ihjel, fordi koranen befaler det.

I september 2020 blev Zahra Pedersen præsenteret som kandidat for Sikandar Siddiques islamistparti Frie Grønne.

Zahra Pedersen er datter af den narkodømte imam Abdul Wahid Pedersen. En imam, der understreger, at dødsstraf og stening er en vigtig del af islam:

“Muslimer stener utro kvinder … men vi stener ikke kun utro kvinder, vi stener også utro mænd,” siger Abdul Wahid Pedersen.

Sharialoven har været en del af Zahra Pedersens barndom. Allerede som 11-årig iførte hun sig shariatørklædet, så hun ikke forårsagede seksuel ophidselse hos muslimske mænd.

Som teenager mødte Zahra Pedersen den sociale kontrol i parallelsamfundet på Nørrebro, når de muslimske naboer rapporterede om hendes opførsel til imam-faren.

Senere har Zahra Pedersen medvirket i flere Youtube-videoer sammen med sin far, hvor de svarer på spørgsmål om islam.

I 1980’erne konverterer Abdul Wahid Pedersen til islam. Han begynder sideløbende en karriere som krimimel. Mange muslimer i Danmark fylder i de bugnende kriminalstatistikker, og Zahra Pedersens far er ingen undtagelse.

Abdul Wahid Pedersen sværger troskab til Allah i 1982. Allerede året efter kan den nyslåede muslim skrive narkohandler og smugler på sit cv.

I efteråret 1983 bliver Abdul Wahid Pedersen afsløret efter en større politiefterforskning. Det drejer sig om stribevis af kriminelle forhold blandt andet to større handler med hver to kilo hash – samt indsmugling af narko fra Holland.

Abdul Wahid Pedersen bliver tiltalt for handel med i alt 10 kilo hash, men dømmes kun for køb og salg af lidt over fem kilo.

Ved retten i Silkeborg tilstår Abdul Wahid Pedersen sine narkoforbrydelser. Den muslimske mand er sigtet efter den grove narkoparagraf 191 i straffeloven.

Abdul Wahid Pedersen bliver idømt ét år og fire måneders fængsel.

Er det urimeligt at skulle bære rundt på et narkosmugler-prædikat, når man, som Abdul Wahid Pedersen, har en flere årtier gammel narkodom? I den sammenhæng er politikerne fra Frie Grønne helt kompromisløse.

Frie Grønnes forperson, Suzanne Zimmer, understreger, at domme af ældre dato skal forfølge den dømte i store dele af vedkommendes liv.

Suzanne Zimmer giver et eksempel, der omhandler hendes nuværende folketingskollegaer, der er dømt efter den såkaldte ‘racismeparagraf’.

“Er der racister i det danske folketing?” lyder spørgsmålet til Suzanne Zimmer fra journalisten Asger Juhl.

“Der er jo nogen, der er dømt for racisme. Så det må vi jo sige, det er der,” erklærer Suzanne Zimmer om de politiske modstandere.

Det nuværende folketingsmedlem Morten Messerschmidt fra Dansk Folkeparti blev i 2003 dømt efter ‘racismeparagraffen’ for en harmløs plakat, der omtalte en fremtid med omfangsrig indvandrerkriminalitet i Danmark. En forudsigelse, der er virkelighed i dag.

Den 17 år gamle ‘racismedom’ klæber altså til Morten Messerschmidt og retfærdiggør, at man kalder ham racist, mener Suzanne Zimmer fra Frie Grønne.

På samme vis gælder det, at Abdul Wahid Pedersen kan omtales som ‘narkokriminel imam’.

Da Zahra Pedersens far bliver udsluset efter sin narkodom, viser det danske samfund sin naive tilgang til kriminelle muslimer.

Abdul Wahid Pedersen har knapt sluppet tremmerne, før han begynder at arbejde på Safwa-Skolen. En muslimsk privatskole, der ligger på Sjælland.

Myndighederne ser igennem fingrene med, at en narkokriminel muslim som Abdul Wahid Pedersen får lov at arbejde med elever på en skole – som en del af Pedersens resocialiseringsproces.

Det er sådanne groteske forhold, der har ført Danmark ind i omfattende integrations- og kriminalitetsproblemer blandt muslimske indvandrere.

Abdul Wahid Pedersen er kendt for at true med sharialoven i hånden. Den berygtede hadprædikant mener, at utro kvinder skal stenes til døden:

“Den grusomme straf (stening af kvinder, red,) er blevet forordnet af Allah selv og er derfor ikke til diskussion,” erklærer Abdul Wahid Pedersen.

I 2018 slår Abdul Wahid Pedersen fast, at der er dødsstraf til kvinder, der ikke indordner sig under sharialovens paragraffer.

“Muslimer stener utro kvinder,” lyder det fra hadprædikanten.

I dag ernærer Abdul Wahid Pedersen sig blandt andet som ægteskabsrådgiver for primært muslimske par.

Se også Racismealarm 🚨🙎🏿‍♂️ 

Læs også Folk försöker övertala Rasmus Paludan att bränna Koranen i Södertälje med Stram Kurs Sverige

Læs desuden Skyderi i Field’s – Quetiapine doesn’t work 

Be the first to comment on "Danmarks Radio vælger sine muslimske værter med omhu"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.