Terror og vold: Rasmus Christian Elling fra Københavns Universitet deler venstreradikal propaganda

Pressenævnet har udtalt kritik af artiklen

Det er chokerende at se mellemøstforskeren Rasmus Elling fra Københavns Universitet dele opslag fra den venstreekstreme bevægelse Redox. Redox-gruppen er knyttet til terror og politisk vold.

Også debattøren Christian Marcussen har delt Redox’ opslag om den formodede gerningsmand bag skyderiet i indkøbscentret Field’s.

Læs mere om Rasmus Elling her.

Se også Chris Hvidberg om aborthyklere: “… mænd skal tage konsekvensen af deres handlinger… kvinder skal ikke?”

Læs også Hälften av poliserna fick psykiska besvär efter Korankravallerna

Læs desuden Max Schmeling om Covid-vaccinens overdødelighed

1 Kommentar på "Terror og vold: Rasmus Christian Elling fra Københavns Universitet deler venstreradikal propaganda"

  1. Jeg er ikke chokeret. Det er meget, meget længe siden at universiteterne i Danmark ophørte med at være læringsanstalter. De blev i stedet venstreekstremistiske hjernevask-institutter. Og mig bekendt er det ikke blevet anderledes siden de røde indtog/overtog skolerne i 1960erne.
    Jeg ville til gengæld være chokeret hvis een eneste person, som er tilknyttet Københavns Universitet, delte indhold på SoMe, som var højrenationalt eller viste kritik mod masseindvandringen.
    Men så ville vedkommende nok også forholdsvis hurtigt ryge ud af KU. Det ville formentlig være “imod deres fælles menneskeopfattelse og værdier”, sagt på korrekt “facebooksk”. SoMe fællesskabsregler har jo overtaget alle de vestlige samfund og annulleret de pågældende landes Grundlove i spørgsmål om ytringsfrihed. Bare spørg den tidligere statsminister Thorning-Schmidt om hvilke regler, hun følger..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.