Tour de France: Risiko for klimaterror?

Mindst to af forårets cykelklassikere er blevet forstyrret af klimaaktivister. I forbindelse med Flandern Rundt sprang en klimaaktivsit over hegnet ved opløbsstrækningen, da Mathieu Van der Poel og Tadej Pogacar spurtede om sejren. Klimaaktivisten var iført en T-shirt, der krævede “climate justice now”. På bagsiden af T-shirten stod der “do you eat animal corpses?”.

Samme scenarie udspillede sig ved en anden af forårets klassikere, hvor en klimaaktivist også sprang over barrieren, der holder ryttere og publikum adskilt på opløbsstrækningen.

Det er selvsagt farligt for rytterne, hvis aktivister forcerer hegnet på opløbsstrækningen, da en cykelspurt under optimale forhold bliver afviklet med op til 80 kilometer i timen. Et styrt under de omstændigheder kan få alvorlige følger for en rytter. Samtidig kan det være fatalt, hvis en “baneløber” bliver ramt af en rytter, der spurter med høj hastighed.

Klimaaktivister i Danmark har de seneste uger været meget aktive. De har blokeret trafikken i København, og på Folkemødet på Bornholm afbrød klimaaktivister fra Extinction Rebellion, Alternativet og Veganerpartiet Danmarks Radios livesending af Debatten. Også medlemmer af Sikandar Siddiques islamistparti Frie Grønne blev set ved scenen på Folkemødet, da Debatten blev afbrudt. Om medlemmer af Frie Grønne deltog i afbrydelsen af Debatten vides ikke.

Frygten er nu, at danske klimaaktivister vil forsøge at skabe yderligere opmærksomhed om deres politiske agenda ved at sabotere Tour de France.

Jeg har spurgt PET, hvordan tjenesten vurderer risikoen for eventuel klimaterror ved de tre danske Tour-etaper. Men jeg har endnu ikke modtaget noget svar.

Muslimsk terrorist udviste interesse for Tour de France i Danmark

I marts 2022 blev to 23-årige mænd i Københavns Byret kendt skyldige i at have anskaffet kemikalier til fremstilling af en eller flere bomber, der skulle bruges til terrorangreb. Målet for angrebet / angrebene blev ikke defineret nærmere.

Der kunne være tale om mål i Danmark eller mål i udlandet. En 40-årig dansk kvinde, der også var tiltalt i sagen, blev frikendt for at have taget del i planerne om en bombesprængning. Kvinden blev dømt for at yde økonomisk støtte til terror og udbrede terrorholdninger.

I forbindelse med efterforskningen af kvinden fandt politiet en note på kvindens telefon med oplysninger om Tour de France-etaper, der var planlagt i Danmark i 2021, men som blev udskudt til 2022 på grund af coronapandemien. I retten forklarede den tiltalte kvinde, at Tour de France-noten skulle sendes til hendes mor, som var stor cykelsportfan.

Se også Islams vrede: Koranklodser i Tour de France

Læs også Klimapolitiker Stine Linnemann indrømmer CO2-svineri: Jeg fløj – deal with it!

Læs desuden Dagens Juridik och Expo uppmärksammar gårdagens polisanmälningar mot advokat Rasmus Paludan fra Stram Kurs Sverige

11 Kommentarer på "Tour de France: Risiko for klimaterror?"

 1. Som jeg vurderer det, så er truslen kolossalt stor ved Københavner-etapen. Både fra klimareligions-ekstremister og muslimer. Man har jo allerede forhindret ét muslimsk angreb på årets Tour de France i Danmark, i dette tilfælde fra muslimer- og der kan sagtens være andre planlagte anslag- især fra venstreekstremisterne, hvis angreb dog har mere ufarlig karakter i forhold til de muslimske angreb.
  Jeg holder mig ihvertfald langt væk fra de mest befærdede steder på dagens etape. Eller rettere sagt; jeg møder ikke op til dagens etape overhovedet.
  Etapen kan forøvrigt ende med at risikere aflysning pga voldsomt regnvejr, som jo truer lige nu- jeg tænker at Prudhomme er en stor nok kylling til at trække stikket hvis det regner og rumler lidt..

  • Heldigvis gik det godt i København. Vi håber og krydser fingre.

   I mellemtiden vil jeg opfordre ALLE til at gå ind og støtte initiativet der skal afstedkomme en advokatundersøgelse af regeringens (eller juntaens, som jeg kalder den) magtmisbrug i forbindelse med minkindustriskandalen. Det kræver selvfølgelig nogle penge og da Minkkommissionen på forhånd har frikendt juntalederen med påstand i at juristen Frederiksen skulle være uvidende om jura (!!), så frikender de jo den skyldige på forhånd!!
   Man kan gå ind på http://www.retfærdighed.nu og udfylde deres formular eller støtte via MobilePay på 686531. Jeg har støttet inititativet med penge, selvom det er arrangeret af en af Stram Kurs mange politiske fjender, Nye Borgerlige.

 2. Politiet talstærkt tilstede på flere tilstødende adresser i Kolding midtby direkte op imod Tour de France ruten som rammer byen på søndag.
  En mørklødet mand med sort skæg er blevet ført væk i blå DNA-dragt og med plastikposer om hænderne…Nå da da, og hvad mon alt dette så lige skal betyde her før en Tour de France passage ? Det hele stinker af noget destruktivt planlagt der skal lave ravage i det det store Tour-felt.
  Link: https://jv.dk/artikel/politiet-talst%C3%A6rkt-til-stede-p%C3%A5-haderslevvej-det-ved-vi

 3. Det er sjovt, som klimaaktivister og lignende både i deres happenings og deres politiske standpunkter er ulogiske og kontraproduktive. Netop cykelløb burde jo ikke tiltrække grøn chikane. Det ville være bedre for alle parter, hvis disse aktivister i stedet for løb ud på banen foran deltagerne i Formel 1-løb.

 4. Hallo hallo.
  Endnu en ” Etniker ” Jeg formoder der er panik i korpset. Vi mangler Perlemor.

  https://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE14210738/flere-draebte-efter-skyderi-ved-fields/
  03/07/2022 KL. 20:50
  Flere dræbte efter skyderi ved Fields
  Det er massiv operation med styrker fra hele landet, der pågår, siger politiet.

  Jeg formoder at er et Muslimsk Møjdyr, uanset om han er hvid eller brun sandneger eller en Kaffetramper fra Cirkelkaffe, Altså een med store tykke læber, så han kan kysse hele familien af een gang, yder mere har Tramperen nok et Menneske lårben i håret som en rigtig kanibal.

  Resultetet af dette bliver:
  1. Der er lys i løgten lille mor.
  2. Der er blomsterudsalg , og staten høster “Moms”
  3: De der ikke vil forstå, eller ikke vil se, at Integrationen er fejlslagen Skal HÅNES ud over alle grænser. De skal Hånes til de falder til patten.

 5. Jeg glemte i min første kommentar at tage højde for at det danske samfunds tilstand efterhånden er kommet så langt ud i opløsningstendenser at meningsløse skyderier åbenbart nu er en del af hverdagen- og må forventes at blive det i endnu højere grad, også, og måske især, blandt etniske danskere. Den 22-årige (!) gerningsmand var ifølge massemedierne på medikamenter. Den samme tendens har man for nylig set i USA med folk, der bare går amok, tilsyneladende uden årsag- men hvor det viser sig at de er på psykofarmaka. Om den 22-årige så har været på psykofarmaka melder historien så endnu ikke noget om.
  Vi venter jo stadig på en udtalelse fra gerningsmanden. Så bliver vi (måske) klogere på årsagen. Det skal man nu ikke nødvendigvis regne med. Måske syntes han bare at resten af landet var i lidt for godt humør igår- med en festlig afslutning på Tour de France-etaperne i Danmark, generelt højt humør rundt omkring og alt for godt vejr- og derfor skulle straffes?..
  Uanset hvad, så er det svært at se dette som andet end et resultat af den samfundsmæssige og moralske opløsning, vi i Vesten er vidner til i disse år, samt medicinalindustriens alt for store indflydelse/magt! Folk får en diagnose for ingenting og straks vælter indtægterne ind til medicinalfirmaerne, for lægerne tøver bestemt ikke med at udskrive recepter..
  Men nu må vi se. Politiet har jo ikke meldt noget ud om gerningsmandens motivation endnu- men uanset hvad så er medicinering/psykofarmaka også i Danmark et temmelig stort problem efterhånden- det uddeles til højre og venstre og jeg ved ikke, hvor stor en del af befolkningen, der efterhånden er på lykkepiller, psykofarmaka og alt muligt andet, men vi er efterhånden nået til det punkt, hvor man skal overveje om det er befolkningen, den er gal med eller om det er vores samfundsform..

 6. Det viser sig nu at nogle tyske klimademonstranter faktisk havde taget stilling nede ved Gråsten på 3.etape vejle-Sønderborg, men deres demonstration blev heldigvis forpurret af lokale..
  https://www.bing.com/ck/a?!&&p=3a8408c51af2422eJmltdHM9MTY1NzA5OTI2NSZpZ3VpZD0wODdiYzc4YS00NTAwLTRiOTQtYjg1MS1jOTBkNTk1YWJmZmEmaW5zaWQ9NTE2Mw&ptn=3&hsh=3&fclid=f626c0d0-fd0c-11ec-8260-aae61b511be5&u=a1aHR0cHM6Ly9qdi5kay9hcnRpa2VsL2tsaW1hLWRlbW8tZm9yaGluZHJldC1hZi1sb2thbGUtdG91ci10aWxza3VlcmUtc3RvcmUtZ3V0dGVyLXNtZWQtZGVtLXbDpms&ntb=1

  Glimrende indsats og tak til de lokale for deres hurtige handling👍👍

   • nordiclux | 6. juli 2022 ved 23:12 |

    Jeg var selv på den pågældende strækning på tredje etape, dog ikke lige på selve stedet hvor disse tyske venstreradikale klimaekstremister: Letzte Generation – en tysk version af Extinction Rebellion, stod og virkelig havde noget rigtig ilde og destruktivt i sinde.
    Kunne være tankevækkende såfremt de gjorde magt som de havde agt ved at klæbe sig selv fast til vejbanen disse unyttelige infame idioter. Jeg kan bare sige at specielt de franske løbskommissær vogne, sponsorbiler, franske gendarmeri motorcykelbetjente og andet havde kørt ind i dem med den fart de kørt forbi der hvor jeg stod – så havde det vist helt klart have været forbi med deres kontraproduktive klimaaktivistiske skod event. De ville intet mindre end blevet mejet/tromlet ned til en ugenkendelighed. SPLAT SPLAT ! 😇 👹 😌
    Så langt nåed’ vi dog ikke i det nogle hærdebrede jyske farmer typer tog affære og fik disse aktivistiske uromagere kylet væk fra asfalten i rette tid inden karavanen og feltet ankom nær den tyske grænse.
    “Væk mæ æ kravl” har de nok udbrudt i deres godgørende agt med at få ryddet vejen. Og sådan undgik vi panik sabotage af Touren ved hjælp af nogle snusfornuftige jyske mænd. Flot civilcourage. 🙂

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.