Oslo-terroristen Zaniar Matapour bliver kærlighedsbombet på sociale medier

Den muslimske terrorist Zaniar Matapours angreb på mennesker i en festgade i Oslo fredag nat, er blevet fordømt af politikere vidt og bredt. Blandt muslimer bosat i Sverige er reaktionen en helt anden. På islamiske websites, der benyttes af muslimer bosat i Sverige, bliver terroristen udsat for en decideret kærlighedsstorm. Her er der ingen fordømmelse af Zaniar Matapours drab på civile.

Den formodede gerningsmand bag terrorangrebet er Zaniar Matapour. En 42-årig kurdisk muslim fra Iran, der nu har norsk statsborgerskab.

Zaniar Matapour dræbte to og sårede 19, da han skød vildt omkring sig ved natklubben London Pub. En bar, der på Instagram præsenteres som ‘Gay headquarters since 1979’. Som en konsekvens af terrorangrebet er Oslo Pride 2022 aflyst.

Den norske avis VG skriver følgende om gerningsmanden:

“42-åringen som er pågrepet etter skytingen i Oslo i natt, er tidligere dømt for grov vold og oppbevaring av narkotika. … På en pressekonferanse lørdag formiddag bekrefter politiet at mannen som er siktet er kjent både for politiet og PST fra tidligere. …

Mannen kommer fra den kurdiske delen av Iran, og kom sammen med familien til Norge som flyktning da han var barn. Han er norsk statsborger og er bosatt i Oslo.”

Se også Den frafaldne feminist Ekaterina Krarup Andersen: “Det var en fuldstændig lige dans mellem os og medierne. Det var en tango.”

Læs også Live just nu: Rasmus Paludan och Stram Kurs Sveriges demonstration i Örebro

Læs desuden Facebook: Uwe Max Jensen benåder blokerede personer i anledning af Dronning Margrethe ‘s 80 års fødselsdag 

Be the first to comment on "Oslo-terroristen Zaniar Matapour bliver kærlighedsbombet på sociale medier"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.