Norsk politi: Det er vigtigt, at alle deltager i homofesten

Tak til det politisk uafhængige politikorps (eksemplificeret ved politiførstebetjent Annie Jalloh) for at benytte gårsdagens islamiske terrorangreb til at understrege, at det er vigtigt at hele den norske befolkning støtter Oslo Pride.

Annie Jalloh fra Norges Kriminalpoliti – Kripos – mener, at det er vigtigt, at hele den norske befolkning støtter Oslo Pride.

Den formodede “brune” gerningsmand bag terrorangrebet er Zaniar Matapour. En 42-årig kurdisk muslim fra Iran, der nu har norsk statsborgerskab.

Zaniar Matapour dræbte to og sårede 19, da han skød vildt omkring sig ved natklubben London Pub. En bar, der på Instagram præsenteres som ‘Gay headquarters since 1979’. Som en konsekvens af terrorangrebet er Oslo Pride 2022 aflyst.

Den norske avis VG skriver følgende om gerningsmanden:

“42-åringen som er pågrepet etter skytingen i Oslo i natt, er tidligere dømt for grov vold og oppbevaring av narkotika. … På en pressekonferanse lørdag formiddag bekrefter politiet at mannen som er siktet er kjent både for politiet og PST fra tidligere. …

Mannen kommer fra den kurdiske delen av Iran, og kom sammen med familien til Norge som flyktning da han var barn. Han er norsk statsborger og er bosatt i Oslo.”

Se også Rasmus Paludan och Stram Kurs Sverige ska bränna Koranen i Karlskrona och Karlshamn i ny valturné

Læs også Poul Pava / Ibi-Pippi Orup Hedegaard og Kristian Hornsleth: Fuck Asger Jorn 

Be the first to comment on "Norsk politi: Det er vigtigt, at alle deltager i homofesten"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.