Den venstreorienterede journalist Chili Djurhuus skjuler etnicitet på blotter

Lokaljournalisten Chili Djurhuus har været et aktivt medlem af SF. Hun står bag historien om en sortskægget blotter. Der blev ikke plads til en beskrivelse af blotterens etnicitet eller hudfarve i Chili Djurhuus’ artikel.

I januar 2021 skrev Dansk Journalistforbunds fagblad Journalisten om bloggerne Chili Djurhuus og Karina Muriel Mimoun. De to kvinder blev fremstillet som ofre for chikane på internettet. 

Dansk Journalistforbund skjulte, at både Chili Djurhuus og Karina Mimoun i virkeligheden er venstreradikale aktivister, der støtter muslimsk masseindvandring i Danmark. 

Chili Djurhuus iførte sig en burka i 2009 for at vise sin støtte til muslimske indvandrere. Den venstreradikale blogger arrangerede en demonstration, der gik gennem København. Undervejs var Chili Djurhuus iført en blå burka, der dækkede hende, som sharialoven foreskriver. 

Der var tale om en politisk manifestation, der skulle fremme burkaen i Danmark. Chili Djurhuus blev interviewet af det iranske præstestyres tv-station i forbindelse med sin islamofile aktion.  

Også Karina Muriel Mimoun iførte sig burka for at vise sin solidaritet med lovreligionen islam. I 2018 var hun iklædt burka i forbindelse med et offentligt arrangement. 

“Da jeg valgte at gå full-niqab, ændrede mine skridt sig. Jeg gik rank og roligt,” fortalte Karina Muriel Mimoun om sin lovreligiøse oplevelse.

Journalistforbundet bragte følelsesladede artikler om sine medlemmers oplevelser på de sociale medier. Men samtidig skjulte fagforeningen sagens rette sammenhæng. 

Sandheden er, at den pædagoguddannede Chili Djurhuus og bloggeren Karina Muriel Mimoun tilhører den yderste venstrefløj.

De er ikke tale om ‘journalister’, men om burka-aktivister med et simpelt politisk budskab: Mere islam og mere masseindvandring. 

Allah er stor hos Dansk Journalistforbund, Chili Djurhuus og Karina Mimoun.

Se også Video: Stram Kurs Rasmus Paludan i debattält på politikerfestival

Læs også Klimaminister Dan Jørgensen deler foto af trusseløs kæreste 

Be the first to comment on "Den venstreorienterede journalist Chili Djurhuus skjuler etnicitet på blotter"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.