DR bruger mangeårig radikal politiker som juraekspert

Danmarks Radio har produceret en tv-dokumentar om ‘minksagen’, Minkskandalen – afgørelsens time, hvor juristen Pernille Boye Koch analyserer forløbet. DR fortier, at Pernille Koch er tidligere kandidat for De Radikale og har været vikarierende medlem af folketinget.

Pernille Boye Koch stillede op til folketingsvalget i både 2011 og 2015. 50-årige Pernille Boye Koch har repræsenteret De Radikale som suppleant i folketinget i 2012, da hun var stedfortræder for partikollegaen Uffe Elbæk.

Pernille Boye Koch figurerede lige under Uffe Elbæk på stemmesedlen til folketingsvalget. Det var i tiden før, Uffe Elbæk dannede Alternativet.

Se også Den revolutionære treenighed personificeret: Laura Horn, Freja Wedenborg og Andreas Rasmussen

Læs også Kommunstyrelsens ordförande i Kalmar räds besök av Stram Kurs Sveriges Rasmus Paludan

Læs desuden Den lille Havfrue som politisk kampplads: Alskens følelser kan projiceres over i skulpturen på Langelinie 

1 Kommentar på "DR bruger mangeårig radikal politiker som juraekspert"

  1. Som jeg vurderer det, så er de sammensværgedes (og det udtryk gælder næsten samtlige medlemmer af Folketinget, som har været med til at indføre Epidemiloven og afskaffe Grundloven) plan at deres utallige grundlovsbrud skal legaliseres for enhver pris, ellers risikerer de ansvarlige jo retsforfølgelse. Så jeg gætter på at dette emne er omgivet af en jernhånd fra hele Folketingets side; og da juntaleder Frederiksen er minister for pressen, så har hun fine muligheder for at styre hvad der tales om og hvem der taler om det i de statskontrollerede medier.
    Vi kan derfor forvente mere mørklægning, flere bånd på hvad politikerne tillader pressen at skrive- og skrive om- og langt mere censur end vi har i forvejen.
    Både indirekte og direkte censur er ekstremt vigtigt i et autoritært/totalitært land som Danmark. Jeg tror derfor også at man fremover kraftigt vil søge at udvide det område, man kan censurere, således at legitim opposition vil kunne kriminaliseres og retsforfølges uden det, vi idag kalder “gyldig legal årsag”. Eller rettere sagt, der bliver “gyldig, legal årsag”, men det bliver en ny slags legalitet, der kun bunder i de magthavende antigrundlovspolitikeres forgodtbefindende og magtsyge. Og på det punkt har vi for nuværende en politisk magtklike, der for det første er stærkt autoritær/totalitær og for det andet ekstremt magtsyg. Og de er fuldstændigt klar på at fjerne deres politiske modstandere fra jordens overflade, nøjagtig ligesom de værste eksempler i den vestlige verden også er- Justin Trudeau, Joe Biden, Jacinda Ardern, Merkel/Scholz og de andre totalitære tyske, spanske og østrigske politikere, Macron i Frankrig osv osv.. alle disse forfærdelige mennesker har et meningsfællesskab og er dybt enige i deres antifrihedskampagne.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.