Kasper Axel Nielsen – direktør i Lægeforeningen – truer med psykologbehandling

Det er stærkt grænseoverskridende, at en magtfuld direktør – Kasper Axel Nielsen – fra Foreningen af Speciallæger bruger psykologbehandling som en trussel imod politiske modstandere, som han opsøger på sociale medier.

Kasper Axel nielsen er storebror til den tidligere konservative sundheds- og forebyggelsesminister Jakob Axel Nielsen.

Se også USA: Angreb på pro-life organisationer, brandbomber – “If abortions aren’t safe then you aren’t either”

Læs også Polisen Rissa Seidou tackar kollegor från hela Sverige för insatsen runt Rasmus Paludan under Järvaveckan

Læs desuden Jeannette Ehlers – Danmarks blegeste neger

1 Kommentar på "Kasper Axel Nielsen – direktør i Lægeforeningen – truer med psykologbehandling"

  1. Fremgangsmåden fra denne læge er meget typisk for den slags regime vi har idag. Alle dem, der refererer til virkelighedens sørgelige realiteter, bliver udstødt/udskammet og betragtet som psykisk syge, nøjagtig som i Sovjetstatens storhedstid.
    Og vi skal ikke mere end nogle få måneder tilbage for at finde paralleler på andre områder- “de uvaccinerede” var jo alles hadeobjekt nr 1 dengang og er det stadig mange steder, alle coronastatsnazisterne sidder jo derhjemme og er måske lidt triste nu over tabet af deres elskede restriktioner, men de har stadig stor støtte blandt anti-grundlovs politikerne og mon ikke de snart får gyldne dage igen, så de kan svine folk til og kræve isolering, fængselsstraffe og tvangsvaccinationer? Selvfølgelig uden konsekvenser for dem, der begår overgrebene, ligesom det også har kunnet lade sig gøre overfor de nationalborgerlige og frihedsorienterede masseindvandringsmodstandere, som nu lever liv, der mest af alt minder om fængselsagtig landflygtighed i deres egne lande..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.