Isabella Arendt: Partihopperen fra helvede

Søren Pape Poulsen præsenterer Isabella Arendt som ny konservativ folketingskandidat. Isabella Arendt har nu været medlem af Socialdemokratiets ungdomsparti DSU, De Radikale, Kristendemokraterne ad flere omgange – samt De Konservative.

Isabella Arendt har pendlet mellem foreløbig fire forskellige partier.

Se også Laust Svaneklink Bergh ‘s ‘hale af forskellige psykiske diagnoser’: “… bare fordi jeg blev tildelt kønnet kvinde ved fødslen”

Læs også Korankravaller i Kristianstad mot Rasmus Paludans valmöte med Stram Kurs Sverige kostade 1,1 miljoner kronor

Læs desuden Søren Pape præsenterer: Religiøs fanatiker, der forkaster simpel videnskab 

5 Kommentarer på "Isabella Arendt: Partihopperen fra helvede"

  1. Hendes far oplyser: “Allerede som 14-15 årig gik det op for hende, at man kan være med til at forme Danmark gennem en demokratisk proces, og det har hun kæmpet for siden. Hun har været helt målrettet om, at hun gerne vil ind og have indflydelse med en plads i Folketinget, og hun er gået benhårdt efter det, siger Mikael Arent Laursen.” … Et sjovt paradoks, at man får indflydelse ved hele tiden at tilpasse sig nye partiprogrammer. Skifter omgivelserne farve efter kamæleonen? Et andet spørgsmål er, hvorfor hun stadig er interessant at tage ind. Men faderen har vel via sine organisationer også et stort netværk og gør alt for at bakke sit håbefulde afkom op… https://frdb.dk/artikel/stolt-far-isabella-f%C3%A5r-sin-dr%C3%B8m-opfyldt

  2. Hun skal jo have et arbejde der passer hende, derfor skiftes der.

  3. Isabella Arendt er levebrødspolitiker af rang, eller rettere, hun prøver at blive det.. Hendes meninger og holdninger passer næsten perfekt til De Radikale, især hendes syn på militær samt migranter og asylanter, men den smarte Isabella har taget sig et kig på meningsmålingerne, og her har hun opdaget, at KD ikke ville komme forbi spærregrænsen, at De Radikale ville gå tilbage, mens De Konsertive ville gå frem, og altså give hende en god chance for at komme på tinge, og blive godt forsørget resten af livet, så skide være med aborter, asylanter og militær, hendes forsørgelse og magelighed er nemlig det vigtigste for hende, men er vel sig selv nærmest, ikke Isabella Arendt … Hun er så ækel at det skriger til himlen, hvem kan dog finde på at stemme på en politisk vendekåbe som hende ?

  4. Se det fra den positive side; måske bliver hun klogere hele tiden og det er derfor at hun over tid har bevæget sig længere og længere ud mod højre. Måske er hendes næste opholdssted Nye Borgerlige, hvorefter hun er klar til Stram Kurs😆🤙😆🤙

  5. Hun partihopper kun igen, hvis hendes chance for valg til folketinget bliver truet, og det nye parti kan sikre hende valg, for det er nemlig det der betyder allermest for hende, så skide være med holdninger og politik, dem kan man altid ændre..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.