Jyllands-Postens uklare krystalkugle

Umiddelbart ræsonneres der sundt i gårsdagens JP-leder. Den nylige racisme-rapport, der udgives i Europarådets regi, fordømmes for sine advarsler om voksende islamofobi i Danmark. Lederen forsvarer Rasmus Paludans ret til at demonstrere og påpeger, at det alene er muslimsk vrede, der skaber postyr i den anledning. Og islamiske landes løftede pegefingre mod os kaldes med rette hykleri.

Men hvad er det primært, at JP finder helt ude i hampen i racisme-rapporten? Det er jo rapportens påstand om, at Paludan er udtryk for noget normaldansk. Jyllands-Posten er på linje med rapporten i at kalde Paludan for islamofob og yderligtgående, men fremhæver så, at de fleste danskere finder hans fremfærd tåbelig. Hvilken esoterisk viden har JP for at kunne sige dét?

Avisens krystalkugle synes at være i uorden. Det er ikke tre år siden, at en opinionsundersøgelse viste, at hele 28 procent af de adspurgte danskere enten er helt eller delvist enige i, at muslimer skal sendes ud af Danmark. Man må formode, at en noget større andel støtter eller forstår det ytringsfrihedsmæssige rationale i Stram Kurs’ Koran-afbrændinger, og dertil er der endnu et stykke vej til at se dem som ”tåbelige”.

Endnu andre kan nok også se det interessante i, at Paludan har samme funktion som politiets ”bait cars” over for biltyve, altså at man får potentielle lovbrydere til at udleve deres mentalitet i forebyggende øjemed. Dertil kommer det holdningsløse segment. Hvordan kan Jyllands-Posten vide, at der tilbage stadig er et flertal, som finder Paludans fremfærd tåbelig? At slynge sådan noget ud ville jo i andre sammenhænge vække ramaskrig som en indforstået, fordomsfuld diskurs.

At Paludan er tåbelig, betragtes af mainstream-medierne som noget selvfølgeligt, man uden videre kan bruge til at sætte det normale i relief. Hvis der var tale om seksuelle eller nationale mindretal, man bare satte sådan i bås, eller krænkede man feminister ved uden videre at antage noget om køn, ville den sædvanlige krænkelsesparate hær af skribenter jo stå parat og påpege skabelontænkningen, men at sygeliggøre en kendt politiker som ”islamofob” er okay, bare hele landet ikke udråbes som sådan.

I stedet kunne JP jo også have lagt afstand til rapportens karakterisering af Paludan og bakket op om den værdifulde funktion, han modigt har påtaget sig i en epoke, hvor mainstreampolitikerne tilvejebringer et stadig mere sprængfarligt samfund via masseindvandring. Dén har et stort flertal af danskerne faktisk konsekvent gennem mere end 50 år beviseligt set som tåbelig, hvis man vil tolke klar afstandtagen med dette ord. Men det er typisk Paludan, der fremstilles som outreret i medierne, skønt magthaver-politikerne i folkets øjne altså er forholdsvis mere tåbelige i det relevante skæbnespørgsmål.

3 Kommentarer på "Jyllands-Postens uklare krystalkugle"

 1. Tak til Neerup Buhl for endnu en fremragende kommentar.
  Og tak til det ungarske fodboldlandshold for et fantastisk statement i aften! Det er sgu lige før man åbner en flaske champagne efter ydmygelsen af det rædselsfulde engelske woke-landshold i aften 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

  • Den store europæiske-/verdens fodboldscene er blevet et total-teater og udstillingsvindue for multikulturalisme, etnicitisme og fatalistiske exercerede ritualer. Det er ofte næsten ikke til at holde ud at se på. Undtagen de østeuropæiske hold og et par fra sydeuropa.
   Næsten alle vesteuropæiske nationalmandskabers sammensætning af etniciteter/racer skal åbenbart ses som toppen af ‘vellykket’ nationale integrations projekter: Se hvad vi kan alle sammen på nationalt plan ! Vi kan endda opnå at vinde et internationalt trofæ når bare vi blander ‘kortene(multikulti) sammen i en den skønneste kæmpemæssige pærevælling…Måske og måske ikke. Men havd så med alt det andet der slet ikke lykkes i multikulturalismens navn: Ja det taler man jo slet ikke om. Nej for det er jo ikke ‘værd’ at tale om, selvom det jo berører stort set alle mennesker i vores samfund. Fuldstændigt ude af proportioner.
   Jeg har selv svært ved at skulle se en hel kamp når England optræder på banen. Alene det knæfald de laver hver gang for BLM inden kampen fløjtes i gang.
   De scener der udspillede sig uden for Stade de France efter finalen i CL imellem Real Madrid og FC Liverpool siger jo bare alt: Alt i mens kampen foregik på stadion var der enorme raceuroligheder uden-og-inde på stadion: Ja, og af hvem imod hvem – af sorte/mellemøstlige voldelige migranter imod sageløse helt normale Liverpool fans, der blev udsat for vold og mm. Totalt hyklerisk i modsætningsforhold til det spillerne så gerne vil signalere inde på banen omkring respekten for BLM og lignende.
   Danmark er også godt på vej imod et rigtigt woke-multikultu-landshold.
   Der er især én landsholdsspiller som for mig boner ud i ren og skær Woke: En spiller i en af de allerstørst klubber i hele verden og som nu er røget meget langt ned i spiller hierarkiet efter et trænerskifte lige før jul sidste år i klubben. Denne spiller burde efter min mening ret beset ta’ og finde sig en klub der passer til hans reelle spillemæssige niveau. Han burde også nu efter sin præstation på landsholdet sættes fuldstændig af – der er mange nye der kan gøre det langt bedre end denne fordanskede Woke-fodboldspiller.
   Jeg håber vitterlig ikke at det danske national landshold går all-in og ender samme sted som f.eks. England i rendyrket Woke…
   Flot af Ungarn imod England !

   • Fordrukken Taber | 15. juni 2022 ved 08:47 |

    Fuldstændig enig i dine betragtninger her, nordiclux- især dem med den spilleren i “en af de allerstørste klubber i Verden”. En spiller, der nægter at indse at han ikke hører til i den klub, på trods af trænerens klare besked om at han ikke er med i klubbens fremtidsplaner.
    Men gårsdagens frydefulde landskamp mellem England og Ungarn, som jeg dog ikke så, fordi jeg for det første ikke gider at se på de knælende BLM-marxistiske og antihvide racistiske tilkendegivelser før kampen og desuden ikke havde meget fidus til at Ungarn kunne tage sig sammen og slå de uduelige woke englændere, som vitterligt ikke er særligt gode, var en slags fantastisk erklæring fra ungarerne om kærlighed til fædrelandet og respekt for forfædrene, i forhold til de engelske spilleres klamme historieløse og -destruerende ideologi og deres arrogante, selvforherligende og nedladende træner Southgates før kampen ekstremt arrogante erklæring til deres klamme knæleri, om at “Vi prøver at uddanne folk”, udtalt i en boble af ekstremistisk moralsk overlegenhed og hybris-selvforståelse.
    Desværre fik jeg ikke åbnet en flaske champagne- det var sent på aftenen. Men eftersom jeg allerede om eftermiddagen havde spillet et lille beløb på at Ungarn ville vinde kampen, fik jeg faktisk et lille økonomisk resultat ud af Ungarns fabelagtige spil. Jeg prøvede faktisk også på Danske Spil at finde et odds for en stor ungarsk sejr- men det fandtes åbenbart ikke. Øv- for hvis jeg havde fundet spillet/oddset på det, så ville den også være gået hjem. Men det kan ikke ødelægge glæden over at de selvfede, forkælede og moralsk afsporede englændere blev sat på plads- det ville jeg faktisk have været villig til at betale for at se på! 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.