Skole OL bøjer sig efter shitstorm: Danske elever bliver alligevel ikke tvunget til at spise halalslagtet kød

Det er meget, meget sjældent, at nationalsindede danskere kan rejse en shitstorm, men det er lykkedes i forbindelse med weekendens Skole OL i Billund, hvor arrangørerne ville tvinge deltagerne til at spise halalslagtet kød. Det var trods alt over grænsen for mange danskere, og Skole OL har nu rettet ind.

Det var oprindeligt planen, at danske elever skulle tvinges til at spise muslimsk halalslagtet kød. Islamiseringen af Skole OL blev standset, da Skole OL’s beslutning om at tvinge alle deltagere til at følge islamiske spiseregler blev genstand for en shitstorm på sociale medier.

Se også Christianitten ‘Bjarne Muskel’ Max Petersen giver en lektion i hudfarve og etnicitet!

Læs også Kvinfo-chef: Normkritik er et nøgternt begreb, ekskluderende at minoriteter skal lære om dansk kultur

Be the first to comment on "Skole OL bøjer sig efter shitstorm: Danske elever bliver alligevel ikke tvunget til at spise halalslagtet kød"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.