Skole OL: Danske elever tvinges til at adlyde sharialoven!

Når islams regler gælder, så kan alle være med, lyder det fra det danske Skole OL. Det er Lego, Tryg Forsikring, Nordea, Danmarks (statsbetalte) Idrætsforbund, Ole Kirk’s Fond og Billund Kommune, der betaler for indførslen af islams love.

 Salling Group (repræsenteret ved Bilka) sponsorerer Skole OL.

Finalen i Skole OL bliver afviklet fra 14. til 17. juni 2022.

Hvis du som dansk elev oplever diskrimination i forbindelse med Skole OL, er du meget velkommen til at kontakte Stram Kurs.

*

UPDATE – 11. juni 2022

Skole OL har efter omfattende kritik gjort det muligt for deltagerne at få kød, der ikke er halalslagtet.Se også Halime Oguz för SF i Folketinget i angrepp på Stram Kurs Sveriges partiledare Rasmus Paludan för att han bränner Koranen

Læs også Danske drenge oplært til kulturelt selvhad 

2 Kommentarer på "Skole OL: Danske elever tvinges til at adlyde sharialoven!"

  1. Kun islam og muslimer tilgodeses åbenbart i “Skole-OL”. Det her er direkte diskrimination af ikke-muslimer og en sag, der burde gå i retten. Eller også skulle danske forældre for en gangs skyld prøve at opføre sig som muslimerne plejer, når de føler sig fornærmet (og det sker jo ret tit) med højtråben, vold, anklager om racisme, hverdagsterrorisme osv osv. Men sådan noget gør “vi” jo ikke. “Vi” finder os i alt.

  2. kill'em all before they kill you | 9. juni 2022 ved 08:55 |

    99% danskerne er en flok nokkefår, bare rolig, det bliver endnu værre

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.