Se Mattias Tesfayes liv: Fra aktiv i Rød Ungdom til justitsminister

Flere undrer sig over, hvornår justitsminister Mattias Tesfaye fik sin fængselsdom for indbrud i en pølsevogn. Denne tidslinje giver en oversigt over domsafsigelsen og andre begivenheder i den etiopisk-danske politikers liv.


Mattias Tesfaye nævnes af flere som Mette Frederiksens mulige arvtager.

Se også Fanget i Syrien: Jihadist, der beder om tilgivelse og vil hjem til Danmark, er i familie med lokalpolitiker fra Greve 

Læs også Sveriges Riksdag publicerar video på YouTube med debatt om Korankravallerna mot Stram Kurs Sverige och Rasmus Paludan

2 Kommentarer på "Se Mattias Tesfayes liv: Fra aktiv i Rød Ungdom til justitsminister"

  1. Stoler ikke et sekund på ham- nøjagtig som med alle de andre håbløse politikere inde på Christiansborg.
    Jeg mener seriøst at vi må kunne finde et bedre system end det repræsentative demokrati, der over de seneste mange årtier må siges at have spillet totalt fallit og reelt ikke fungerer længere.

  2. Mattias Tesfayes egne selvforherligende ‘sejre’ på Borgen er vel nærmest ikke til at få øje på. Andet end nogle markante i ørefaldene udtalelser omkring såkaldte ‘stramninger’ – ja men af hvad så lige ?
    Han ville sandsynligvis gerne kompensere den anden vej ifht. sit fædrene ophav’s(land) – Etiopien. han bor selv i en større indvandrer-ghetto ude på den københavnske vestegn, og det trives han vist rigtig godt nok med. Det kan jo næsten ikke være mere end dobbeltmoralsk i hele sit ‘virke’ og modsatrettede udtalelser omkring sit syn på den fremmede masseindvandring til Danmark.
    Han er i mine begreber ren og skær Femte-kolonne i og for(imod) det monoetniske samfund i DK.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.