Dag imod kristofobi, europofobi, kaukasiofobi…?

Som plakaten her fra første verdenskrig viser, var briterne dengang ikke glade for tyskerne. Ja, de nærede vel direkte det, man nu vil kalde germanofobi, overdreven frygt og fjendtlighed for alt angående tyskere (som også dyrkede anglofobi). Sådan er det i krigssituationer. For tiden vil nogen mene, at Vesten lider af russofobi, men omvendt vil andre sige, at dele af højre- og venstrefløjen lider af amerikanofobi. Kort sagt er verdenshistorien fuld af ”fobier” – set af dem, der er på neutral afstand af en konflikt, og set af dem, der er uenig i at se en fare, hvor andre ser den, og selvfølgelig set af dem, der er genstand for ”fobien”. Det stempel er en tom lyd ligesom fx “ekstremist”, der bare er synonym med: ”Jeg er uenig.”

”Fobi” er et kampbegreb brugt af den part, som vil stikke en kæp i hjulet på en modparts ensidige vilje, der dog notorisk har et rationale og derfor netop i sin kerne er sund, ikke noget sygeligt, som “fobi” antyder. Er man i skarp politisk kamp eller direkte krig med en modpart, er det klart, at det er dumt at ”nuancere”. Som Mogens Glistrup altid svarede, når nogen beskyldte ham for at fremføre et forsimplet billede af muslimer: Et landkort, der medtager alle detaljer, er ubrugeligt. De vigtige veje må fremhæves på bekostning af resten, hvis man vil nå målet. Men det udelukker ikke, at man først må se objektivt på verdens begivenheder og vælge, hvor kampen skal sættes ind. Hvilken religion, civilisation etc. fortjener mest kritik og har bragt sig selv i et fjendtligt forhold til os?

FN’s generalforsamlings nylige enstemmige vedtagelse af en ”international dag til bekæmpelse af islamofobi” er derfor det måske hidtil mest parodiske fra dén forsamling, og det siger ikke så lidt! Hertil kommer jo det paradoks, at kristofobi reelt langt overgår islamofobi i forfølgelsernes omfang såvel som alvor, og i den internationale opinion, herunder (tydeligvis) i FN’s regi, er frygt og had mod Europa og hvide mennesker (europofobi og kaukasiofobi) et toneangivende fænomen set i forhold til både islamofobi og racisme mod farvede, som typisk kun udtrykkes af pariaer og er en manifestation af de magtesløse, mens næsten alle med magt allerede fordømmer ”islamofobi” (og ”racisme”) i rørende enighed. Derimod er diskrimination af kristne og selektiv kritik af europæere mainstream i store dele af verdens ikke-vestlige (og såmænd også vestlige) eliter.

Kort sagt er der ingen ende på de dage til bekæmpelse af ”forbier”, som FN kunne vedtage, men at det netop blev en dag til bekæmpelsen af et af de (objektivt som fænomen og indholdsmæssigt som berettiget) mindste af den slags problemer, som blev vedtaget, er jo ikke tilfældigt. Det opsigtsvækkende indlæg i gårsdagens Berlingske fra flere muslimske landes ambassadører viser også hvorfor. Viljen til selvretfærdigt og uden at ryste på hånden at stå sammen og anklage andre, skønt selv med undertrykkende og diskriminerende samfund, der i mange størrelsesordner siger sparto til noget europæisk/kristent, er for så vidt forbilledlig for de evigt undskyldende europæere, der sandelig har langt mere at være selvretfærdige over og uhyre saglige grunde til frygt for de mørke kræfter, der vil indføre pakistanske og lignende forhold i Danmark.

2 Kommentarer på "Dag imod kristofobi, europofobi, kaukasiofobi…?"

 1. kill'em all before they kill you | 5. juni 2022 ved 04:29 |

  white power-white pride 👊

 2. Nu er det jo Grundslovsdag, så jeg kan lige så godt komme med en Grundlovsdags-kommentar:

  I betragtning af de vestlige samfunds totale deroute så kommer man efterhånden rigtig meget i tvivl om den vestlige civilisation overhovedet overlever. Vi lader alle til at være ramt af et kolossalt kollektivt selvhad og selvdestruktivitetsønske, som også dominerer alle de andre vestlige og vestligt orienterede lande. Og hvis der er noget, som omverdenen hader, så er det selvhadende mennesker, der ikke tror på det, de selv påstår at tro på og prædiker til resten af Verden.
  Vestens tidligere så fremhævede værdier med arbejder-, borger- og menneskerettigheder, en udbredt grad af personlig frihed og indflydelse i samfundet og evne til at have samfund, der i langt højere grad end resten af Verden kunne anses for velfungerende, eller i det mindste fungerende, er slut. Nu prædiker vi klimadommedag, klimaskatter, afskaffelse af demokrati til fordel for elitestyre, afskaffelse af alle rettigheder til fordel for et transhumanistisk totalitært samfund med 185 forskellige køn, afskaffelse af ejendomsretten via World Economic Forums program, afskaffelse af retten til at bestemme over egen krop, racisme mod hvide mennesker, udviskning af historien, fjernelse af nationale grundlove inklusive den danske og indførelse af totalitære lovgivninger, afskaffelse af ytringsfriheden for bestemte befolkningsgrupper, hetz mod bestemte befolkningsgrupper (nationaltsindede, islam- og coronavaccineskritikere, kødspisere, mænd generelt, højreorienterede osv osv), hetz mod modstandere af det nye totalitære samfund.. og meget andet.
  Vi har simpelthen “tabt småkagerne”.
  Samtidig med det lugter vores dødsfjender selvfølgelig blod og går nu efter struben..
  Måske er det derfor at især kristenfobi har kronede dage. Vores dødsfjender har set at vi ikke ønsker at forsvare vores egen kultur og er ramt af selvhad. Det gør tingene en hel del nemmere for dem.
  Samtidig med alt dette kan vi på denne Grundlovsdag konstatere at Grundloven de facto forlænget er blevet undermineret. Og nu er den også afskaffet officielt som øverste lov her i landet af et enigt Folketing i 2020.
  Dette forræderi mod Danmark og den danske befolkning SKAL simpelthen vendes og ændres tilbage. Ellers kan vi se ind i en fremtid, der vil få George Orwells “1984” til at ligne en hyggelig feelgood-fremtid i forhold til vores reelle fremtid i det dystopiske totalitære World Economic Forum-styrede- og ejede verdenssamfund..
  Hvordan det skal ske har jeg intet svar på for nuværende. Og det ser svært ud, fordi langt størstedelen af mine landsmænd lader til at mene at alt dette da bare er så fremragende og at alle, der kritiserer det, er højreekstremister, racister, nazister og konspirationsteoretikere og at hvis vi bare forsvandt så ville alle verdens problemer forsvinde og alle ville kunne leve lykkeligt til deres dages ende i den dejlige harmoniske verdenssamfundsfremtid, hvor vi ikke ejer noget, men er SÅ lykkelige..
  Det er i dén grad lykkedes for den økonomiske elite at bilde især danskerne ind at alle disse mareridtsagtige tyranniske programmer for hvordan man kontrollerer menneskeheden er det, vi skal satse på i fremtiden for vores og andres lande. Et stort dejligt kontrolsystem, der sikrer at ingen træder ved siden af og opfører sig dårligt. Et stort dejligt globalt system, der gør at vi kan “redde kloden” og sikre “antiracisme”, “diversitet”, “klimaredning”, “ligestilling”, “bæredygtighed” og alle de andre projekter, som man har opfundet.
  Og som fører os alle lige lukt ned i helvede. Hvor vi ganske tydeligt også er på vej ned.
  Beklager meget, men jeg har ikke noget positivt “Vi vinder den her”-Mads Palsby-JFK21-agtigt budskab idag.
  Jeg synes helt ærligt ikke, det ser ud til at vi vinder den her.
  Jeg synes at det ser håbløst ud for resterne af den frihedsorienterede vestlige kultur og at de totalitære korporatistiske globalister og deres ventreekstremistiske og islamistiske venner er ved at vinde kampen om klodens fremtid i rasende fart.
  Og dét skyldes især at de totalitære er lykkedes med at overbevise den nye unge generation om at det er okay at fjerne det frie samfunds principper og indføre totalitære tilstande, bare det tjener et sympatisk og godt formål. Og ungdommen er ivrigt gået igang med at effektuere denne omstilling til diktatur for klimaets, negrenes, kvindernes, børnenes, muslimernes og alle mulige andres skyld.

  Aktivismen fra den forsvindende lille gruppe af mennesker, der prøver at redde det frihedsorienterede samfund, hjælper derfor ikke en sk..
  Man kan ikke råbe folk op på nogen måde. Langt de fleste befinder sig desuden i en virkelighed hvor de er tvunget til at støtte det, som jeg kalder “den totalitære omstilling” hvis de ønsker at beholde deres jobs, bankkonto, børn, familie osv. Det er ikke før at vi kan få hevet folk ud af systemet og frigjort dem at vi kan ændre nogetsomhelst.
  Hvordan skal vi gøre det?
  Your guess is as good as mine.

  Og med denne negative salut vi jeg sige “Glædelig Grundlovsdag”, selvom den lov forlængst er amputeret og nu også afskaffet som øverste lov..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.