Tag ikke fejl! De selvgode ‘humanister’ er hadske antidemokrater.

Her er det feministen Morten Sjøgren, der viser sin antiparti mod, at den folkevalgte Inger Støjberg bliver interviewet i forbindelse med en demokratisk valghandling. Når ‘humanisterne’ får magt forsvinder friheden.

Morten Sjøgren nærer en stor antipati mod Inger Støjberg.

Morten Sjøgren har blokeret undertegnde på Twitter.

Morten Sjøgren er ansat som IT-udvikler hos Nota i Nakskov – “et bibliotek og videncenter der beskæftiger sig med bøger og læsning for mennesker med syns- og læsehandicap”.

Se også Den syriske flygtning Hussein Mohammad Fares dømt for trusler mod kristen friskole: ‘Vi skal bombe Vejlefjord’, ‘Alle, der er i den, dør’

Læs også Media svek löftet att undersöka polis som kallat Rasmus Paludan fra Stram Kurs Sverige rasist under Järvaveckan

4 Kommentarer på "Tag ikke fejl! De selvgode ‘humanister’ er hadske antidemokrater."

  1. Og de helmer ikke før alle, der prøver at få stoppet masseindvandringen- eller som i Støjbergs tilfælde, bare udtaler sig negativt om den (mens hun gennem sine handlinger støtter indvandringen), er ryddet af vejen. Midlerne er ligegyldige, bare modstanderne bliver fjernet.
    Nøjagtig som de deres totalitære forbilleder ville gøre.

  2. Det er også typisk, at er man blevet dømt for noget i forbindelse med islam- eller indvandringskritik, er man i debatten “forbryder” livet ud, særlig for dem, der i øvrigt er lemfældige mod kriminalitet og prædiker “forgive and forget”.

  3. Underligt: Tumper og andet vraggods kan altid bruges til et eller andet, med hædderlige mennesker bliver sparket ud, om så det er på tinge.

    Skurprocessen må give tumpen en udløsning.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.