Zalando: Islamisten Rawdah viser farvestrålende “nordisk look” …

Zalando melder sig nu på banen blandt de mange virksomheder, der lefler for islam og islamiske forbrugere. I en ny sponsoreret Facebookreklame præsenterer den shariatørklædeklædte model Rawdah Mohamed “sin farvestrålende stil med nordiske looks, der skiller sig ud”.Rawdah Mohamed fra Somalia, der bor i Norge, har tidligere propaganderet for retten til at gå med hijab – i Frankrig!

Rawdah Mohamed har 173.000 følgere på Instagram.

I august 2018 satte slikproducenten Katjes et kæmpe pro-islam banner op på Rådhuspladsen i København. Mads Brügger kaldte det ny produkt for jihadguf.

Vegansk er oftest et label for et produkt, der henvender sig til muslimer.


Se også Konstnären Uwe Max Jensen har målat Korankravallerna vid Uppsala moské

Læs også Stram Kurs Sverige livestreamar teckna Muhammed 20 maj vid Rosengårds polishus med Rasmus Paludan

2 Kommentarer på "Zalando: Islamisten Rawdah viser farvestrålende “nordisk look” …"

  1. Muslimer er ikke interesseret i demokrati. Det er vores statsledere heller ikke. Muslimer skal bare fodres af med sharia. Så er de dækket ind og holder sig i ro. Det ved globalisterne. Derfor har de besluttet, at de vestlige lande skal være muslimske. Og det bliver vi så.

    Bevares. Der er måske et lille flertal af danskere, der er en lidt kritiske. Lidt som vi andre er kritiske over for skvalderkålen nede bagerst i haven. Langsomt, men sikkert, breder det sig ud over det hele, via deres sindrige system at underjordiske udløbere. Det opdager man først, når de pludselig har dannet et grønt, uigennemtrængelig tæppe. Kører man igennem dem med fræseren, ser det fredeligt ud et stykke tid. Men pludselig opdager vi, at rodnettet blot er blevet spredt og nu manifesterer de sig endnu stærkere over et endnu større område.

    Det kan faktisk godt lade sig gøre at slippe af med skvalderkål. Hvis man gider at gøre det nødvendige. Ned på knæ og hiv hver et lille rodstykke op. Men gider vi det? Aaaeh, så slemt er det vel heller ikke. Med skvalderkål nede bagerst i haven, har vi jo også altid noget at snakke med naboen om, noget fælles at brokke os over. Det er nogenlunde niveauet for danskernes irritation over den muslimske invasion. Det burde ikke undre noget, at det går, som det går.

  2. Vegansk er oftest et label for et produkt, der henvender sig til muslimer og i virkeligheden er det lavet af Grisemælk.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.