Feminist: Hvis kunsthærværket er venstreorienteret, så er det ok!

Ibi-Pippi Orup Hedegaard har med sin performancekunst afsløret venstrefløjens feministhyklere – som eksempelvis Kim Østrup-Jeppesen – der vil tillade hærværk på kunstgenstande, hvis formålet er ‘venstreorienteret’ nok.


Mens Ibi-Pippi Hedegaard har fået massiv kritik af den danske kunstverden, har opbakningen til Katrine Dirckinck-Holmfeld ‘s bustedestruktion været massiv. Mere end 600 kunstnere med mere har skrevet under på en støtteerklæring til fordel for hærværkskvinden Dirckinck-Holmfeld.


Se også “Da kvinderne afviklede Sverige”

Læs også Rasmus Paludans demonstrationer stad för stad denna vecka med Stram Kurs Sveriges ansökningar hos Polisen och vad media skrivit

Be the first to comment on "Feminist: Hvis kunsthærværket er venstreorienteret, så er det ok!"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.