Klimahykler Maja Parsberg Madsen fra Extinction Rebellion: Jeg sletter kritiske kommentarer

Den venstreekstreme klimaaktivist Maja Parsberg Madsen er afsløret i at udlede tonsvis af CO2 på utallige flyrejser over hele kloden. Nu sletter Maja Parsberg alle kritiske indlæg på sin Facebookprofil.

Du kan læse mere om CO2-svinet Maja Parsberg Madsen her

Se også Mens venstreradikale hærger: Voldsdømt venstreradikal – Andreas Rasmussen – diskuterer politiets afskaffelse på radio 24syv

Læs også Rasmus Paludans demonstrationer stad för stad denna vecka med Stram Kurs Sveriges ansökningar hos Polisen och vad media skrivit

1 Kommentar på "Klimahykler Maja Parsberg Madsen fra Extinction Rebellion: Jeg sletter kritiske kommentarer"

  1. Ikke bare synes hun om censur af berettiget kritik- hun mener minsandten også at det er fuldstændig tilladt for klimaaktivister selv ikke at leve op til deres egne filosofier- citat fra Parsberg: “Jeg er helt ligeglad med, hvilket forbrug, folk til klimaprotester har”. Og dette er simpelthen essensen af tankegangen hos de frelste mennesker, der lever i deres “klimareligion”; deres eget forbrug af de selvsamme ting, som de vil forbyde alle andre, er helt okay. Og sådan vil det altid fortsætte med at være for dem, også efter de er kommet til magten og har udstedt forbud for alle andre. Man behøver bare at tænke tilbage til Sovjetunionens ledere og deres egen livsstil med bla. adgang til schweiziske læger for at at finde et kongeeksempel på hvad det er for en slags mennesker, vi her har med at gøre..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.