Befolkningsudskiftning!

I 1980 var andelen af indvandrere i Danmark tre procent. I dag er tallet 14,4 procent. Tallene er i stigende grad usikre. Når en pakistansk muslim er født i Danmark (med dansk pas), så bliver pakistanerens barn registreret som ‘dansker’.To medlemmer af Generation Identitær har skrevet en kronik i Information om den store udskiftning:

“I Information beskrives ideen om ’den store udskiftning’ af europæere med ikkevestlige indvandrere som en konspirationsteori. Men tallene viser noget andet, og der må være plads til at diskutere landets demografiske udvikling i den demokratiske samtale, skriver Daniel Nordentoft og Christian Grann Johansen fra Generation Identitær i denne kronik”

Læs kronikken her

Se også Video: Vad säger utrikesminister Ann Lindes kabinettssekreterare till arabisk tv om Rasmus Paludan fra Stram Kurs Sverige?

2 Kommentarer på "Befolkningsudskiftning!"

 1. Det er stort set en regulær retlineær stigende graf mht. befolkningsudskiftning.
  Ja, man kan læse ud af grafen at den danske befolkning er skiftet ud ca. med en faktor fem over ca. fyrre år (1980-2022).
  Hvis denne retlineære graf fortsætter med samme stigninghastighed som de sidste ca. fyrre år så vil det ca. vare 40 år før den danske befolkning er skiftet helt ud. Total replacement of indigenous people.
  Det kan ikke andet end gå helt galt såfremt der ikke sker nogle dramatiske ændringer.
  En borgerkrig synes sandsynlig i en ikke så fjern fremtid. I Sverige er de godt på vej imod sådan en.
  Massemedierne beskæftiger sig med klimahysteriet en masse – men slet ikke om masseindvandringskatastrofen og dens markante destruktion af vores kultur og værdier.

 2. Generation Identitær gør et fremragende stykke arbejde for at visualisere udviklingen. Men naturligvis er dette også et blandt mange tabuemner..

  Befolkningsudskiftning
  Coronavaccineskader og dødsfald
  Racisme rettet imod hvide mennesker
  The Great Reset
  Etnisk udrensning af ikke-muslimer i muslimske lande
  Nationale grænser
  Vestlige traditioner
  Kristne og jødiske værdier
  Valgsvindel i USA
  Generel vold mod ikke-muslimer, begået af muslimer

  Og jeg kunne fortsætte. Alle disse emner er tabuemner, som man ikke længere må nævne i “pænt selskab” her i landet. Så hører alting nemlig pludselig op og “racist” eller “nazist”-stemplet er klar til at blive administreret på den formastelige, der har nævnt dem.
  Og et overvældende flertal i befolkningen gider ikke at høre nogetsomhelst om emnerne. De insisterer på at Danmark og resten af den vestlige verden skal destrueres, enten ved selvdestruktion (det projekt går fuldstændig forrygende) eller ved hjælp af importerede medhjælpere, især i form af muslimer, der jo altid som udgangspunkt ønsker at omdanne Europa til et islamisk kontinent og derved kan hjælpe til med nedrivningen af resterne af det gamle Europa med borger- og menneskerettigheder for alle samt en forholdsvis stor grad af personlig frihed og ejendomsret.
  Jeg har ingen forhåbning om at Europa kan reddes. Måske er jeg blevet lidt kynisk, men helt ærligt så er der INGEN.SOM.HELST positive tegn at spore- tværtimod. Og ungdommen er komplet hjernevasket med “social retfærdighed”, “klimakrise”, “anti-racisme”, “menneskeskabt global opvarmning”, “grøn omstilling”… osv osv osv. Og jeg har ikke engang nævnt generationens generelle voldsomt egoistiske og antidemokratiske indstilling.. selvfølgelig er der en grund til at de er blevet sådan. Der beskylder jeg den ældre generation for at sætte ungdommen i den situation, der er opstået, fordi også de har både mistet troen på vestlige værdier samt har ødelagt økonomien med deres inkompetence- se bare på de nuværende europæiske “ledere”; de er jo fuldstændig økonomisk inkompetente og stærkt antidemokratiske samt dybt autoritære i deres holdninger. Det hjælper ikke just på situationen. Så det er ikke fordi, jeg beskylder ungdommen for hele miseren. Og det hele er snart ligegyldigt, når de globalistiske kræfter igen strammer rebet om halsen på verdensborgerne og øger hastigheden hen imod det globale diktatur..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.