Syv bandemedlemmer fik livsvarigt fængsel: Planlagde drab i liebhaverlejlighed på Islands Brygge

Syv medlemmer af Husum-gruppen er idømt livsvarigt fængsel. Planerne om at slå to medlemmer af den konkurrerende bande LTF blev lagt i en ‘New Yorker’ lejlighed på femte sal i den mondæne bebyggelse ‘A-House’ på Islands Brygge i København.

De dømte er:

1. Khaalid Libaan Ahmed
2. Luqman Ali Jama Ali
3. Bassam Bilal El-Ajouz
4. Khayre Abdi Hassan
5. Homan Khodaparast
6. Ayub Abdullahi Nur
7. Ibrahim Mohammad Ahmad Nasofi

Kun Khaalid Libaan Ahmed og Ayub Abdullahi Nur blev udvist.

Det er anden gang, at somaliske Khaalid Libaan Ahmed bliver udvist for bestandig!

De øvrige fem medlemmer af Husum-gruppen blev ikke udvist, da de har fået dansk indfødsret foræret af folketinget, og de er juridisk set lige så danske som H.C. Andersen, Bohr og Ørsted.

Læs mere i Ekstra Bladet

Om de eksklusive lejligheder i A-House lyder det på A-House’s hjemmeside:

“Et særligt sted skabt for dig, der ønsker det bedste af det bedste

Det ikoniske A-House består af 195 lejelejligheder bygget i New York-stil og beliggende i hjertet af det pulserende Islands Brygge. Alle lejlighederne har en unik grundplan, som giver dig mulighed for at udforske din kreativitet, når du indretter dit nye hjem. De høje lofter og store vinduer giver dig mulighed for at nyde lyset, der strømmer igennem vinduerne, og den smukke havudsigt. Alle lejlighederne har en unik grundplan, som giver dig mulighed for at udforske din kreativitet, når du indretter dit nye hjem.

Engang var A-HOUSE hjemsted for et 200 kunstner kollektiv. Man kan stadig i dag, se og mærke, de dybe tanker og linjer fra de mange kunstnere, der boede og arbejdede der, såsom Tal R, musikeren Anders Trentemøller og designeren Henrik Vibskov.

På grund af disse kunstneres indflydelse, blev bygningen hurtigt et godt besøgt sted i Københavns kultur- og nattelivscene. I dag er det stadig en ikonisk bygning og et vidnesbyrd om de vilde og inspirerende dage.”

Se også Rasmus Paludan fra Stram Kurs Sverige firar Valborg i Vivalla och bränner Koranen vid moské i Örebro

Se også Ladda Om

Be the first to comment on "Syv bandemedlemmer fik livsvarigt fængsel: Planlagde drab i liebhaverlejlighed på Islands Brygge"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.