Den gode tone? Se hvordan ‘eliten’ omtaler Paludan.

Medieeliten er igen igen på nakken af Rasmus Paludan. Denne gang skyldes kritikken fra medieeliten, at Rasmus Paludan i programmet P1 Debat | Paludan – Hvis ansvar? bad løgneren Özlem Cekic om at stikke piben ind.

Nu beskylder folketingspolitikere, ministre, mediefolk og andre selvgode medlemmer af samfundets top så Rasmus Paludan for ikke at holde den gode tone. Men hvordan fremstår disse mennesker selv på de sociale medier?

“Fuck Rasmus Paludan”, “sølle eksistens”, “narrøv”, “galning”, “landsbytosse”, “kæmpe klaphat”, “vanvittig”, “pissemyre” og “skør” er nogle af de personangreb, som Rasmus Paludan skal lægge ryg til fra den selvgode elite.


Se også Ven til Islamisk Stat-terrorist: Rasmus Paludan er en narrøv!

Læs også Örebrolärares Magnus Överengen ‘s tweet anledning att bränna Koranen i Danmark – NA intervjuar läraren

1 Kommentar på "Den gode tone? Se hvordan ‘eliten’ omtaler Paludan."

  1. ja, hele medieeliten skal bare stikke piben ind, eller ret og sagt, LUK RØVEN, der kommer kun lort 💩udaf deres mund 👅

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.