Sydsvenskan: Fem moddemonstranter mistænkt for forbrydelser ved Stram Kurs Sverige-demonstration i Landskrona

Søndag demonstrerede Stram Kurs Sverige i Koppargården i Landskrona. Fem “moddemonstranter” er mistænkt for forbrydelser herunder stenkast.

Rasmus Paludan og Stram Kurs Sverige havde i første omgang ønsket at demonstrere i Växjö, men det forbød politiet med henvisning til, at det var ramadan.

Under demonstrationen i Koppargården kastede én eller flere moddemonstranter sten ind i det afspærrede område. Ingen blev ramt. Der blev også kastet sten mod biler herunder en politibil med skader på politibilen til følge.

Desuden brød nogle moddemonstranter ind i det afspærrede område, og de fulgte ikke politiets opfordring om frivilligt at forlade det afspærrede område.

I alt blev der foretaget ni politianmeldelser. Anmeldelserne omfatter forsøg på overfald, hærværk, voldelige optøjer, sabotage, ulydighed mod ordensmagten og forsøg på grov vold.

Fem mænd er mistænkt for forbrydelser. De er mellem 16 og 54 år.

Derudover indgav nogen en anmeldelse om hetz mod folkegruppe rettet mod Rasmus Paludan, men denne anmeldelse blev droppet grundet mangel på beviser.

(Kilde: Sydsvenskan)

(Foto: Foto fra en tidligere Stram Kurs Sverige-demonstration i Malmø)

Se også Frie Grønne, nu med indisk folketingskandidat – Yadvinder Singh Sekhon: Vil respekteres som dansker, omtaler sikh’erne som sit ‘folk’

2 Kommentarer på "Sydsvenskan: Fem moddemonstranter mistænkt for forbrydelser ved Stram Kurs Sverige-demonstration i Landskrona"

 1. En 70-årig kvinde fra Slagelse var mandag eftermiddag udsat for et overfald ved Vestsjællandscenteret i Slagelse. Kvinden blev tilsyneladende umotiveret stukket i ryggen med en kniv, og en politipatrulje så kort efter en mand, der passede på signalementet af gerningsmanden i nærheden. Det var en 71-årig mand, som blev anholdt klokken 16.50 og sigtet for kvalificeret vold. Den 71-årige skal nu afhøres nærmere, og det forventes, at han bliver fremstillet i grundlovsforhør tirsdag. Kvinden blev kørt til behandling på sygehuset i Slagelse, og hun er uden for livsfare.
  ——————————————–
  Vestsjællandscenteret i Slagelse, Er det ikke lige ved det kulturberigende område. ?

 2. Ukrainsk Krigsforbrydelser

  https://t.me/voenacher/14106
  Aflivning af Russere

  Der er intet der er fejet ind under gulvtæppet.
  Det er og SKAL være reelt HELE vejen igennem.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.