Kulturberigelse: Syv MENAP-migranter dømt for drabsforsøg 


Syv kriminelle indvandrere har med danske politikeres velsignelse kunnet sprede den islamiske voldskultur i Danmark. De syv mænd i alderen, der var medlemmer af Husum-banden på gerningstidspunktet – 17. maj 2020 – er i dag medlemmer af grupperingen NNV, blev søndag eftermiddag ved Retten i Glostrup idømt livsvarigt fængsel for drabsforsøg på to mænd fra den rivaliserende bande LTF – Loyal To Familia, LTF.

To af de dømte har ikke dansk pas og blev udvist. Det drejer sig om 23-årige Ayub Abdullahi Nur og 30-årige Khaalid Libaan Ahmed.

Udover Ayub Nur og Khaalid Ahmed er de dømte 23-årige Luqman Ali Jama Ali, 25-årige Khayre Abdi Hassan, Homan Khodaparast på 26 år samt Ibrahim Mohammad Ahmad Nasufi og Bassam Bilal El-Ajouz, der begge er 29 år.

Khayre Abdi Hassan. (Foto: Politifoto)I 2011 blev Khaalid Libaan Ahmed, der nu er udvist, idømt et års fængsel for besiddelse af en pistol og fik desuden en betinget udvisningsdom.

I 2016 blev Homan Khodaparast idømt tre års fængsel for to tilfælde af ulovlig våbenbesiddelse. Også denne dom havde forbindelse til en konflikt i bandemiljøet.

Se også Europarådet (og EU), 2021: ‘Beauty is in diversity as freedom is in hijab’, ‘Bring joy & accept hijabs’

1 Kommentar på "Kulturberigelse: Syv MENAP-migranter dømt for drabsforsøg "

  1. ud med alle fra MENAP landene

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.