For fem år siden voldtog han en 15-årig pige i Aalborg; nu er gerningsmanden fængslet for at have begået to voldtægter og et røveri i København 

B.T.’s journalister Katja Mejborn og Clara Edgar Jakobsen skriver om en mand, der er blevet varetægtsfængslet “for to grusomme overfaldsvoldtægter begået (…) på Amager i weekenden”.

Ifølge B.T.’s oplysninger er den varetægtsfængslede mand blevet dømt for voldtægt tidligere. Endda hele to gange! B.T. skriver:

“Retsdokumenter, som B.T. har fået aktindsigt i, beskriver, hvordan Retten i Aalborg i sommer (sommeren 2021, red.) kendte manden skyldig i en voldtægt begået tilbage i juli 2017.

Her forgreb den dengang 27-årige mand sig på en bare 15-årige pige ved et grønt område ved Østre Allé i Aalborg. Undervejs udsatte hende for både vold og trusler.

Manden tvang pigen til oralsex og samleje ved at holde en kniv mod hendes hals og en hånd for munden. Undervejs snittede han pigen på halsen og sagde til hende, at han ville skære den over, hvis hun sagde noget.”

I 2018 blev manden idømt fire år og seks måneders fængsel ved Retten i Aalborg. Sagen omfattede blandt andet en overfaldsvoldtægt begået på en kvinde på et toilet i Østre Anlæg i Aalborg.

B.T. skriver:

“Ofret havde om morgenen 20. april samme år (2018, red.) været på vej hen til bussen, da manden overmandede hende og med magt fik hende med ind på et toilet.

På toilettet tvang han kvinden til oralsex, mens han holdt en knækket flaskehals mod hendes hals.

Retten i Aalborg fandt, at manden havde til hensigt at udsætte kvinden for fuldbyrdet voldtægt. Så langt nåede han dog ikke, da et vidne afbrød overfaldet ved at hamre på døren.”

I forbindelse med voldtægtssagerne fra København er den varetægtsfængslede også mistænkt for at have begået røveri mod en tredje kvinde. Han er mistænkt for at have truet kvinden med en kniv og på den måde true hende til at udlevere telefon og nøgler.

Læs hele B.T.’s artikel her.

TV2 Nord ‘s journalist Josefine Blicher Brader har skrevet om voldtægten i Østre Anlæg i Aalborg her.

TV2 Nord ‘s journalist Camilla Stougård Christoffersen har skrevet om pågribelsen af voldtægtsmanden her.

Jesper Ramsing – kriminal- og retsreporter på Nordjyske – har skrevet om voldtægten i Østre Anlæg her.

(Illustration: Østre Anlæg i Aalborg, hvor en af mandens voldtægter fandt sted på et toilet i den idylliske park)

Se også 32-årig sigtet for voldtægt: Tidligere dømt for voldtægter mod yngre piger…

2 Kommentarer på "For fem år siden voldtog han en 15-årig pige i Aalborg; nu er gerningsmanden fængslet for at have begået to voldtægter og et røveri i København "

  1. JP’s tegner om at lave satiretegninger af Putin: Han er meget nem at tegne.
    Jo Jo ser man det.

    Var det så ikke ågs¨en ide med nogle Muhammedtegninger. ??
    ( Carsten Justensen og Flemming Rose in mente )

  2. Når man laver så meget lort, så får man jo rabat i retten..
    – Vi burde genindføre dødsstraf igen!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.