24syv og Simon Andersen understøtter islamisme

Torsdag kunne licenslytterne igen høre Islamisk Stat-terroristen Omar El-Husseins nære ven – Abdel Rahman Mustafa – på 24syvs sendeflade. Abdel Mustafa erklærer, at han IKKE tager afstand fra den palæstinensiske dobbeltmorder Omar El-Hussein, der myrdede to danskere med koldt blod.


Se også BT: Muhammad-ejet firma lod ansatte uden sikkerhedsgodkendelse arbejde for Udlændingestyrelsen…

2 Kommentarer på "24syv og Simon Andersen understøtter islamisme"

  1. Hvor er alle de danskere med fine stillinger, børn, hus og Volvo, der har travlt med at erklære Rasmus Paludan og medlemmer af og vælgere, der støtter Stram Kurs, for samfundsfjende og frit bytte for enhver voldsmand, når sådan nogle muslimske erklæringer kommer ud? Hvor er I, kujoner??! Det er netop sådan nogle mennesker som her præsenteret, at Rasmus og Stram Kurs kæmper imod skal kunne blive i landet og begå flere drab på danskere! Men det er åbenbart helt i orden med jer- der lyder ikke et eneste kritisk ord fra jer, når sådanne mennesker kommer med ytringer som dem, der præsenteres her..

  2. Islamisme og psykopatisme er noget som hænger sammen som ærtehalm.. Den psykotiske islamist skal hjem! Den skal ikke kunne udleve sine sindsyge handlinger i et vestligt land, som den så inderligt IKKE på nogen måde kan begå sig i, hverken fysisk som psykisk!
    – Med andre ord: UD!!!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.