Kriminel skuespiller anholdt for hærværk: Jeg gør det måske igen!

Den stærkt venstreorienterede skuespiller Carsten Bjørnlund, der modtog licenspenge for sin i rolle i DR-serien Arvingerne, blev onsdag anholdt for groft hærværk mod et skib, der lå i farvandet syd for Lolland.

(Foto: Pressefoto fra DR)

Se også Apropos straffelovens § 264 d: Ekstra Bladet bragte lige et billede af døde russiske soldater…

2 Kommentarer på "Kriminel skuespiller anholdt for hærværk: Jeg gør det måske igen!"

 1. Hold da kæft.
  Hvilken klientel DR benytter sig af. Socialister hele banden og den ene er mere beskidt end den anden. se blor bkserne på ham til højre.
  DR spærrer på plette på de lyse bukser, Kvinden til venstre ser ud som en vellugtende OST lige fra butikken.
  Vores licens / skattepenge går også til Vandalen Carsten Bjørnlund.
  Vandalisere er jo det samme som at lave hærværk. Ikke ??

 2. DR er ren politisk korrekt propaganda når det gælder, ja at ‘propagere’ for alt hvad der ligger fra Soc.demokratiet og ud på den yderste venstrefløj. Samtidig elsker de kulturradikalisme i en meget bred forstand. Lige fra det radikalistiske-venstre over i multikultiralisme og islam.
  Man forsømmer ikke en eneste chance for at udstille hvor sympatien ligger i deres samfundssyn. Om det så er af egne ‘farvede’ ansatte/værter eller gæster i samme ‘mol’ i alle deres venstre skævvredne licensbetalte programmer så for den for fulde gardiner.
  Der er stort set aldrig bare en enkelt kritisk røst når det f.eks. handler om at udstille alle de samfundsproblemer masseindvandringen den har skabt, og slet ikke for at tale om hvad det koster den danske stat af offentlige midler hvert eneste år. Disse totalt forspildte midler kunne i et snuptag anvendes til at modernisere og opruste det håbløst forældede og mangelfulde forsvar DK har. Nej det kan det passer slet ikke ind deres journalistiske farvede syn på alt hvad der foregår og udspiller sig i samfundet eller verdensbillede.
  DR er ren og skær en bastion for propaganda af rød multikulti radikalisme.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.