Rasmus Prehns teenagedatter – Nikoline Linnemann Prehn – griber ud efter magten!

Minister for fødevarer, landbrug og fiskeri Rasmus Prehn lader magten gå i arv. Ministerens teenagedatter Nikoline Linnemann Prehn, der har et blødt hjerte for udlændinge, planlægger at stille op for Socialdemokratiet til det kommende valg.
Se også Malmø er tabt

6 Kommentarer på "Rasmus Prehns teenagedatter – Nikoline Linnemann Prehn – griber ud efter magten!"

 1. Hendes generation, som jeg ved tidligere lejligheder har beskrevet som den i særklasse mest hjernevaskede og indoktrinerede, jeg nogensinde har kendt, har potentialet til at styrte samfundet ud i en ny økonomisk krise af gigantiske dimensioner- muligvis ligefrem af venezuelansk størrelse!

 2. good luck
  må satan😈være med hende🤘

 3. Det ser ud til det er en ny feltmadras.
  Håber hun bliver kulturberiget inden, så hun kommer på andre tanker.

  • Ja hvis de så bare kom på andre tanker, men det sker ikke for flertallet i det segment. Hvis hun bliver “kulturberiget” er det folk som dig, der er skyld i det. Du gjorde invasionsstyrkens fortrop ked af det, med sådan et ondt syn på dem. Så var de jo nødt til at være “udadreagerende”…

   Hvad skulle dog kunne gå galt, nu hvor hele den vestlige verden er omdannet til ét stort Sct. Hans Statshospital, hvor den lukkede afdeling for selvmordstruede, er blevet overladt hele magten…

   • Jeg kan slet ikke være skyld i hvis hun blev kulturberiget. Jeg er Ikke socialdemokrat.

 4. Nikoline Linnemann Prehn må være ren avantgardist i at underkaste nationen Danmark til et nyt immigrationshelvede med hvad alt dette så indebærer af kulturopløsning og en endnu mere forvitret sammenhængskraft. Alle de der indvandrerglade jubelfeminister ved de i grunden hvad det er de har gang i på sigt at omdanne nationen Danmark til ? Set ud fra en iskold kalkule har de så nogen som helst ide om hvad al den total hæmningsløse masseindvandring den måtte kunne føre med sig af ‘positive’ ting… Jeg mener det er jo ikke højintelligente japanere med en IG > 120 der mestendels lukkes ind – på endnu lempeligere vilkår – af en nu endnu mere åben ladeport til ‘væmmeligfærds-staten’ DK.
  Velfærdsstaten er for mig ved at udvikle sig til ja, en ordentlig smækfed væmmeligfærds-stat der bare skal tilfredsstille ALLE uanset hvad…

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.