Muslimer bag asylsvindel: Værnemagermedier agerer nyttige idioter

En række udviste migranter fra Mellemøsten udnytter danske medier til at få offentlig omtale og dermed undgå udvisning til hjemlandet. Her er det en 20-årig syrisk mand – Mahmoud Almohamad – der medvirker i DR’s Aftenshowet og får omstødt udvisningen.

Det er ikke kun Aftenshowet, der har støttet familien Almohamads forsøg på at blive i Danmark. Også TV2 Nord ‘s journalist Salma Abdurrazag har deltaget i kampagnen. Også journalistpraktikant hos TV2 Nord – Christopher Høeg Lundberg – har skrevet om den syriske familie.

Nordjyske ‘s journalist Mark Gjerning Hansen skriver om sagen her. Det samme har Mark Gjerning Hansens kollega Tess Amelung.

(Illustration: Frihedskæmpere afhenter danske værnemagere)

Se også Kathrine Diez: Jacob Skyggebjerg forulempede mig, “… holdt mig fast, presset mig op ad en væg, taget på mig”

2 Kommentarer på "Muslimer bag asylsvindel: Værnemagermedier agerer nyttige idioter"

  1. hold kæft nogle naive tosser, håber satan straffer dem

  2. Jeg har ellers altid været tilhænger af velfærdssamfundet, når det gælder kerneydelser, som uddannelse og lægehjælp. Men som årene går, gnaver tvivlen stadig mere om det fortræffelige i den samfundsmodel. Er det velfærdssamfundets evne til at skabe en forloren fornemmelse af evig tryghed og sikkerhed, som skaber så mange infantiliserede, ulevedygtige, voksne, veluddannede, men funktionelle sinker, når det gælder at sikre sin egen og efterkommeres overlevelse?

    At være i stand til at modarbejde egne interesser i så grotesk grad er jo patologisk. Det er trods alt de færreste, der er så Soros-rige, at de ikke bliver negativt berørt af slutresultatet af den muslimimport.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.