Malmø er tabt

For nogle uger siden demonstrerede Stram Kurs Sverige på Nobeltorget. Selvom området omkring Nobeltorget er et af de mest hvide områder i Malmø, og demonstrationens adresse først blev meldt ud offentligt 30 minutter inden demoens start, lykkedes det lokale muhamedanere at mobilisere i en grad, så politiet ikke havde på situationen. Sikkerhedsniveauet var med andre ord rystende ringe.

Inden der var gået to minutter, var den første muhamedanske “moddemonstrant” hoppet over hegnet og havde kurs mod Rasmus Paludan. Det lykkedes “moddemonstranten” at løbe forbi tre politimænd med videokameraer, som var optaget af at filme Rasmus Paludans udtalelser (i håbet om at få noget på Paludan, så de kunne sigte ham for hetz mod folkegruppe), og det blev undertegnede, der måtte tackle angriberen, inden politiet nåede frem til ham.

Senere blev vi spyttet på og truet på livet, og på et tidspunkt kastede en muhamedansk “moddemonstrant” en mindre brosten efter mig. Stenen ramte lige forbi mit ansigt. Politiet greb ikke ind i en eneste af disse situationerne. Der var ikke kun tale om manglende evne fra politiets side. Der var også tale om manglende vilje. Jeg tror simpelthen ikke, at politiet i Malmø ville (eller turde?) anholde de pågældende.

På et tidspunkt tog jeg et kort hvil på en bænk. Da jeg lå der, sprang endnu en “moddemonstrant” over hegnet. Han løb henimod mig og sprang op for at sparke mig i ansigtet med begge fødder. Jeg er lidt i tvivl om, hvorvidt han ramte mig i brystet, da jeg havde skudsikker vest på. Men da jeg var kommet op at sidde, greb jeg fat i, hvad, jeg troede, var gerningsmanden. Det viste sig så at være en politibetjent i civil, der var klædt i det samme sorte tøj som gerningsmanden.

Politimanden råbte, at han var betjent, og jeg gav slip. Herefter blev jeg lagt i førergreb af to af hans kolleger og smidt ned på maven i en vandpyt, inden jeg fik at vide, at jeg ville blive anholdt. Så svensk politi er altså i stand til at anvende magt. Når bare det er imod fredelige danske demonstranter. Jeg undgik i sidste ende anholdelse, da det var tydeligt – selv for svensk politi – at jeg havde handlet i god tro.

Vores problemer sluttede ikke her. På vej væk fra demoen fik vi smadret bilens venstre siderude af en brosten, fordi politiet var for langsomt til at “åbne” den vej, vi skulle køre på på vej væk fra stedet.

I morgen fredag skulle Stram Kurs Sverige have demonstreret i Rosengård eller på Hermodsdalstorget i Malmø. Politiet i Malmø har netop nedlagt forbud mod demonstrationer begge steder. Desuden har politiet nedlagt forbud mod demonstrationer i Seved, Holma, Kroksbäck, Bellevuegården, Nydala og Lindängen i Malmø. Det er kort sagt umuligt at demonstrere i Malmø, hvis byens muhamedanere er imod det.

Malmø er tabt.


Se også Søren Koch blev 21 år: “… skudt og dræbt i sin bil på åben gade! … forkerte sted på det forkerte tidspunkt!”

5 Kommentarer på "Malmø er tabt"

 1. Og muslimerne kan grine hele vejen til moskéen over vores splittede samfund og de mange islamofile vesteuropæere, der hjælper dem i deres ivrige forsøg på at omdanne Europa til muslimsk territorium. Og det forsøg går helt forrygende.
  Jeg har Sverige som en af de absolutte topkandidater til officielt at konvertere til islam. Og det kan såmænd ske lang tid før nogen regner det muligt, for det handler ikke om etnisk befolkningsflertal eller ikke, det handler om dedikation; og det har muslimerne i rigt omfang, i stærk modsætning til os vestlige og vores selvmords- og dødsønske-agtige mentalitet!

  • Ja, det kan ske snart. Malmø synes jo at være faldet. Det ser lidt bedre ud andre steder i Sverige. Men det er jo et spørgsmål om tid.

  • Ak ja vores virkelige fjende har på intet tidspunkt været muslimer og hvad de etnisk, religiøse og kulturelle masseimporterede rambukke ellers hedder.

   Det er blandt vores egne, vores virkelige fjender skal findes. Og hvis der så bare var en vis rem af logik i deres handlinger, men det er nok det eneste, der ikke er. For at tage de fremførte argumenter for magtklassens handlinger fra en ende af:

   1: “Det er del og hersk” strategien, som er elitens køreplan”: Øeeh, tror de selv på, at genstridige middelalderlige klan mennesker, som afghanere, for nu at nævne et helt tilfældigt eksempel , vil lade sig styre af klanfremmede, nok så velbeslåede bøver? Hvordan gik det med den “strategi” i Afghanistan?

   2: ” Den unge overskudsbefolkning fra Afrika og Mellemøsten skal importeres som en masse nye forbrugere til Europa, så magtklassen kan sælge endnu flere varer”: Jo jo, vi har jo alle set de allestedsnærværende reklamer, med den obligatoriske neger, der er mast ind i billedet. Men når den hvide befolkning forsvinder, ja så forsvinder den kultur også, som har skabt så meget mere købekraft hos den enkelte. Tror “Eliten” selv på, at en befolkning med en kultur, hjemmehørende i middelalderen, vil skabe “et stort blomstrende marked”?

   – Ja så er der den med at multikulti gør at vi lærer hinandens kulturer at kende, hvilket skulle skabe fred og glad sameksistens, men den gider jeg ikke engang at spilde tastaturslid på…

   Så jeg står stadig tilbage efter alle disse år, med det helt store ubesvarede spørgsmål: Hvorfor gør de det??????

   • Fordrukken Taber | 18. marts 2022 ved 18:26 |

    Jeg spørger også mig selv om hvad der er foregået i hovederne på de mennesker, der går ind for dette kaos. Eller som metalbandet System of A Down synger i deres video “Toxicity”; “How do you own disorder?”
    Er nu ikke enig i at muslimerne aldrig har været vores virkelige fjende- heller ikke nu, for uanset om det er andre, der har ansvaret for at importere islam og muslimer til Europa i millionvis, så er muslimerne stadigvæk særdeles fjendtlige overfor os og vores livsanskuelser her i Vesten og naturligvis Israel, som de nu tre gange efter landets oprettelse (langt om længe efter 2000 års forvisning) har angrebet, med samme resultat. Og apropos den problematik, så er Biden-regeringen nu, med russisk mægling (!) ved at indgå en ny katastrofal atomaftale med iranerne- som længe har svoret og lovet Verden at de vil udrydde Det Hellige Land. Nøjagtig som Hitler hele tiden sagde at han ville forfølge jøderne. Iranerne vil med garanti gøre hvad de kan for at leve op til deres løfter til deres muslimske brødre og søstre..
    Vi har nu haft ét år med “præsident” Biden- kan vi klare TRE til??.. jeg tvivler helt ærligt.

 2. Vi må lige snakke lidt med “Bofors”

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.