Omsorg for milliarder

I dag vedtager de danske politikere en særlov, der sikrer, at tusindvis af ukrainere kan rejse til Danmark. Prisen er 2,4 milliarder skattekroner – men beløbet vil stige betragteligt, hvis antallet af tilrejsende stiger.

Befolkningsudskiftningen fortsætter. Nu med ukrainske flygtninge som menneskemateriale.


Se også Ekstra Bladet: Teenagepige brugt som lokkemad – Tre rappere – Miklo, TJ Mani og Luqa Dhere – dømt for røveri, frihedsberøvelse og afpresning…

5 Kommentarer på "Omsorg for milliarder"

 1. Hvorfor har jeg en fornemmelse af at der kommer til at være en del afrikanere blandt de “ukrainske” flygtninge, der når Danmark?.. bare en fornemmelse..

  • Dette behøves ikke bare at være en ren og skær fornemmelse: Det kan også ses rent visuelt og faktuelt her på denne optagelse af en af de busser med ‘ukrainske flygtninge’ ved den polske grænse. Det ser mere brunt ud end hvidt. Det er hermed dokumenteret.
   https://twitter.com/Dykaren21/status/1503370902934896640e.

   • Fordrukken Taber | 16. marts 2022 ved 22:17 |

    Og det er helt sikkert ikke mennesker, som ukrainerne har nogetsomhelst kendskab til; de er lige “landet”.
    Og i modsætning til de rigtige ukrainere, der formentlig med yderst få undtagelser vil tage hjem og deltage i landets genopbygning efter krigen, så vil det formentlig være et lillebitte mindretal af de “mørke” ukrainere, der forlader Danmark efter krigen er slut.
    Endnu en triumf for de mange afrikaner- og islamelskende danskere, der nu får endnu mere af det, de har bestilt på stemmesedlen gennem de sidste 50-60 år.. de må jo kunne lide alle problemerne, volden, frygten og mistilliden i samfundet, forfordelingen af danskerne, racismen mod hvide mennesker, hetzen mod de “vantro” osv osv..
    Det er ihvertfald som om at der over det hele hænger den her magiske påstand om at det hele sker automatisk, sådan er det bare og sådan skal det også være.

  • Man må da håbe på at der bliver indført ordentlig ID tjek – og ikke mindst elektroniske IDAG-paskontroller imellem de enkelte lande hele lande. Men her vil nogle lande bare give los for fri indrejse for alle de stakkels ‘ukrainere’. Og ja Danmark ligger jo som et direkte ‘hot-spot’ imellem de to helt store immigrantlande Tyskland og SveriSTAN.
   Jeg er bare oprigtig talt bange for at lande som Belarus med Lukashenko i spidsen prøver på at udnytte alle de særlove/tilstande for lempeligere kortslutning af asylregler, i DK de to år uden ved at irritere og få ‘skubbet’ så mange fra MENAPT landene ind i Europa. Hvor der i øvrigt gemmer sig og er lommer af folk fra Mellemøsten og nord Afrika lige udenfor EU vil uden tvivl se sit snit til at få sig bragt ind i Europa…Vi får uden tvivl en befolkningsudskiftning af de helt store igen igen som for alvor startede i/fra 2015.
   Det er skræmmende og dystopiske udsigter intet mindre.

 2. Det her link skulle gerne virke ifht. ovenstående som ikke gør:
  https://twitter.com/based_belgium/status/1500489744077279237

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.