Tyrkisk muslim: Rasmus Paludan skal stenes

Folketingets medlemmer begår forbrydelser mod den danske befolkning, når de tillader, at voldelige muslimer fra Tyrkiet – i dette tilfælde Mustafa Kesginlikimiloglu – frit opholde sig i Danmark.

Må de skyldige politikere en dag blive sat for en dommer!

(Øverste foto: Knytnævestor sten kastet mod deltagerne i Stram Kurs Sveriges demonstration i Göteborg)

Herunder: Fotos fra Stram Kurs Sveriges demonstration på Frölunda Torg.

Frölunda Torg.
Man kan ikke være medlem af Stram Kurs, hvis man har været nazist eller kommunist.
Frölunda Kulturhus ses i baggrunden.
Det såkaldte tryghedsteam / trygghetsteam var på plads i forreste række i Göteborg. Det muslimske tryghedsteam var også til stede på Nobeltorget i Malmø. Begge steder stod tryghedsteamet bag meget af balladen.
Tryghedsteamets medlemmer set tættere på. Manden med cigaretten var især aggressiv i Göteborg, hvor han truede og spyttede på deltagerne i Stram Kurs Sveriges demonstration.
Politiet tog senere deres hjelme på, da der blev kastet med sten mod Stram Kurs Sverige og mod politiet.
Koranen brænder på Frölunda Torg,
En blåhåret svensk (?) kvinde skriger sig hæs.
En muslimsk kvinde puster sig op.
Den muslimske kvinde viser jihadfingeren.
Boligblok ved Frölunda Torg.

Se også Joakim Lamotte attackerad under koranbränningen i Frölunda: ”Du kommer inte gå härifrån levande!”

8 Kommentarer på "Tyrkisk muslim: Rasmus Paludan skal stenes"

 1. muslim shit💩

 2. Og blandt danske borgere og politikere er der en stiltiende accept af både vold, hetz og chikane samt Berufsverbot (og hvad man ellers kan finde på!) mod Stram Kurs-folk, som senest eksemplificeret i Uwes fremragende artikel om Nye Borgerlige-manden Martin Dalhoff Knudsen, som i opslag på sociale medier har givet udtryk for sin støtte til både vold mod Rasmus Paludan personligt samt demonstrationsforbud OG censur (ytringsforbud) for ham.
  Alt dette er åbenbart helt i orden med Pernille Vermund, Lars Seier Christensen, Mette Thiesen og Lars Bøje Mathiesen, da der mig bekendt INGEN konsekvenser har været for Dalhoff Knudsen for disse ekstremistiske og stærkt antidemokratiske udtalelser, med direkte støtte til vold og censur mod anderledes tænkende.
  Hvis Nye Borgerliges ledelse er orienteret om den sag og har besluttet sig til intet at gøre, så må man konstatere at partiet også går ind for vold og censur mod Stram Kurs- og så er der intet der adskiller dem fra f.eks. Enhedslisten, selvom NB sjovt nok selv er rigtig gode til at galpe op når et af deres medlemmer bliver udsat for muslimsk chikane eller chikane fra andre danskere.

 3. Der lader kun til at være en familie med det karakteristiske efternavn – i Køge-området. Tør man gætte på, at det er en søster (ligesom Mustafa med skolegang i Køge), som på linkedin lister som erfaring “Nævninge og domsmænd hos Retten i Roskilde”? Betryggende…

  • Særdeles interessant. Og også dér svigter vore landsmænd- mange af dem tror, imod al evidens og erfaring nogensinde indsamlet omkring islam og muslimers ønsker og visioner for hvordan et samfund skal se ud, at muslimerne med deres stræben efter bestemte nøglepositioner i det danske samfund, at muslimerne virkelig ønsker at deltage i det sekulære, demokratiske og frihedsorienterede samfund. En katastrofal fejlvurdering..
   når vore landsmænd intet ønske har om at blive klogere på den blide måde, så kommer de desværre til at blive klogere på den hårde måde- og trække os andre med ned i katastrofen, uanset at vi har prøvet st råbe dem op i mange år..

  • Kan godt tænkes. De fremmede fjender er i fuld gang med en omfattende infiltration af det danske samfund.

 4. Sverige = SwediSTAN
  Landet er reelt set endt som en kæmpemæssige garbage container for alverdens ja, garbage personager.
  I Göteborg og Malmö er befolkningsdemografien kippet over imod fremmede migranters flertal, for mestendels fra MENAPT landene.
  Det må vi aldrig nogensinde ‘opnå’ i DK, for så graver vi vores egen grav – intet mindre !

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.