Berlingske: Coronavirus er influenza

For ganske få måneder siden blev almindelige danskere hånet og stemplet som ‘landsbytosser’, hvis de dristede sig til at sammenligne coronavirus med sygdomsforløbet influenza. Nu er vinden vendt, og medieeliten indtager det samme synspunkt.Se også Anahita Malakians overfaldet af personalet i Føtex Nørrebro

1 Kommentar på "Berlingske: Coronavirus er influenza"

  1. Kampen mod coronarestriktionsnazismen er bare ikke slut endnu- den er formentlig lige begyndt. Det bliver ligesom med momsen- som aldrig blev afskaffet- og alle de forskellige skatter, afgifter, bureaukratiske tiltag og ligeud direkte politistats-“antiterror”tiltag, der er blevet indført både her og i andre lande, mest i de seneste årtier, men det går helt tilbage til 60erne. Der er jo ikke noget, der er så permanent som “midlertidige” love!
    Vi er på vej mod en global totalitær politistat- og jeg ville ikke undre mig, hvis det ender i tvangs-chipning af alle borgere, som kvæg i en fold!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.