Ekstra Bladet misinformerer om “danske” svindlere

Ekstra Bladet kalder dem “danskere”. Berlingske er tættere på sandheden.Se også Frihedsbrevet konfronterer fake news-ekspert Vincent Hendricks, der erkender usandhed: Studerede ikke på Columbia University

2 Kommentarer på "Ekstra Bladet misinformerer om “danske” svindlere"

  1. Utroligt nok at Berlingske nævner deres etnicitet, den havde jeg ikke set komme. Hvis ser er nogen, der holder hånden over muslimske indvandrere, så er der Berlingske og Det Konservative Folkeparti. Men okay, selv Berlingske, der ellers forlænget har bekendt sig til muslimsk kultur og masseindvandring, skal vel også engang imellem lade som om at de tager Danmarks problemer alvorligt, hvorefter fokus igen forsvinder.

  2. Tænk hvis man nu kom til at træde nogen over deres tæer hvis man kom til at opgive deres etnicitet: Ja uhhh ha da da ! Men er det ikke snart ved at gå op for ellers ‘normalt’ tænkende mennesker i det her lille vindforblæste land(forstået på mange måder) at man bare alene ud fra faktuelle konkrete nyheder om den slags allerede har en velbegrundet formodning/mistanke om at det netop ikke er etniske danskere der lovovertræderne…
    Men hvor mange ‘normalt’ fornuftigt tænkende mennesker er der egentlig tilbage i DK ?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.