Simon Andersen: Tak for Kevin Shakir

24syvs chefredaktør Simon Andersen takker sin muslimske reporter, Kevin Hayder Shakir, for hans indsats i licensmidlernes navn. Kevin Shakir, der har en fortid som ansat i Enhedslisten, er kendt som gå-i-byen-ven med partileder, Mai Villadsen.

Se også “I skal passe på. Vi er krigere”

4 Kommentarer på "Simon Andersen: Tak for Kevin Shakir"

  1. En ting er helt sikkert: Danmark får i fremtiden meget at ‘smage’ til svensk importeret klan-/ghettokultur. De er allerede godt og grundigt startet på det i gaderne i hovedstadsområdet med rene likvideringer af kombaterende og rivaliserende bander og ofte med helt ungen indvandrerdrenge både bagved-og-foran skydevåbnene… Sverige er et land hvori der allerede foregår en ‘lavfrekvent’ borgerkrig. Mange etniske svenskere magter ikke deres eget land mere og flytter i stigende grad til udlandet. Mange store svenske industriforetagender og virksomheder har alvorlige problemer med at rekuttere kvalificeret arb.kraft fra udlandet pga. angsten for den enorme ‘brotslighet’ hinsidan. Der er lige udkommet en ehversrapport i Sverige om netop dette for et par dage siden.

    • Og kun lidt længere nede, med 17%: “Bristande sjukvärd i Sverige”. Interessant artikel i det hele taget. Utroligt at den ikke er blevet censureret væk af de svenske myndigheder endnu. Den er jo faktisk ret afslørende.

      • Ja helt enig. Underligt ikke censureret – endnu da. Kanonføde er denne artikels skriv vel til deres kommende valgkamp. Og hvordan kan det hele så ikke se ud om bare 10-20 år ? Er Sverige så tømt for etniske svenskere, der bla. kunne være flyttet over på den anden side af Øresund…eller er tilstandene i DK blevet helt sammenlignelige med dem i Sverige på det tidspunkt ? 🙁

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.