Nordjyllands Politi: Det er i småtingsafdelingen at filme en 14-årig pige i smug

Nordjyllands Politi har mistet dømmekraften, når politiledelsen kategoriserer skjulte optagelser med en ung teenagepige som småting.

Se også ‘Syrien er ikke sikkert’, lyder det fra venstrefløjen, alt imens herboende arabere ferierer i Damaskus…

2 Kommentarer på "Nordjyllands Politi: Det er i småtingsafdelingen at filme en 14-årig pige i smug"

  1. Det er lige netop den slags bagatelliserings-polititankegang, der har muliggjort mordet på Mia Skadhauge Stevn.

  2. Den der politiledelse i Nordjylland, og i særdeleshed den øverste af dem(ham angivet på billedet) fremstår og virker altså bare ikke sådan helt umiddelbart som de skarpeste knive i skuffen. Hele den fremtoning af politi ledelsens ageren i denne sag efterlader et indtryk af, at kan politiledelsen dog ikke stampe andet op af jorden end dem de har siddende i tjeneste rundt omkring i DK i mangel af bedre. Et eller andet sted en bøvet fremtoning i pressen. Er politiet også blevet sådan en affaldscontainer for folk der ikke kan finde andet og mere interessant at give sig til i tilværelsen end i sådanne i tvivlsomme efterforsknings procedurer ? Om det så er pga. elendige aflønninger eller vagtplaner der ikke hænger sammen eller mangel på totalt fraværende og empatisk korpsånd ? Eller er problemet efterhånden det at de stort set ikke har andet at give sig til end at forsøge på at opklare kriminelle handlinger hvori der er involveret personer af fremmed etnisk herkomst. Er det der vi er kommet hen i realiteternes verden ? Men det får vi aldrig at vide, det må ikke komme frem og vil nok altid blive censureret væk i et totalt dansk venstredrejet journalistisk filter…

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.