Sharia i systemet

I 2014 gav Mette Frederiksen afghanske Hasibullah Tawakal et dansk pas. I dag er velfærdsmigranten ansat hos kommunaldirektøren i Kolding Kommune. Hasibullah mener, at muslimer skal have udbetalt erstatning, hvis de – i modstrid med koranen – tvinges til at give hånd til vantro danskere.

Håndtryk-grafik via Facebook


Se også “I skal passe på. Vi er krigere”

3 Kommentarer på "Sharia i systemet"

  1. igen hykleri fra sandnegerenes side

  2. Grundlovens ord om “sædelighed” betød og betyder derfor stadig “god opførsel efter danske sæder og skikke”.
    Hvis nogen ikke kan finde ud af det, så er det ud af landet i en fart.

  3. De danske kommuner er endt som en platform hvor ud fra typer som denne nu ex. afghaner, Hasibullah Tawakal, nu kan sidde og udbasunere sine lovreligiøse holdninger og ytringer direkte ud i hovedet på det danske folk uden nogen form for filter. Hans foresatte altså komm. direktøren burde jo irettesætte og give ham en advarsel da hans udtalelser jo strider direkte imod den vedtagne lovgivning med at give et regulært håndtryk. Men det gøres ikke lige – og hvorfor: Det er vel fordi at denne komm. direktør deler akkurat de samme værdier som den muslimske migrant. Det er patetisk ! Den offentlige sektor boomer med nyansættelser i disse år: ofte er det fremmede migranter der bliver ansat som følge af politiske bestemte beslutninger. sagt med andre ord er den off. sektor endt som en kæmpemæssige affaldscontainer for os danskere fremmedfjendtlige elementer, der gerne vil ha’ os til at indse at det er vores værdier i samfundet det er galt med. En skræmmende og forfærdelig fremtidig udvikling !
    Det offentlige her i blandt kommunerne elsker denne omsiggribende multi-kulti islamisering af det danske samfund.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.