Nynne Bjerre Andersen bør afholde sig fra at hjælpe Nordjyllands Politi i Mia Skadhauge Stevn-sagen

24syvs programdirektør Simon Andersen og hans kone, DR’s vikarvært Nynne Bjerre Christensen, hjælper politiet med at identificere bilen fra Mia Skadhauge Stevn-sagen. Simon Andersens kone gætter selvsikkert på en Opel Astra. Den efterlyste bil er en Volkswagen VW Golf GTI fra 2015.

Se også Tankeforbrydelse: Politiet ransagede Uwe Max Jensens hjem, beslaglagde hans computer og telefon…

3 Kommentarer på "Nynne Bjerre Andersen bør afholde sig fra at hjælpe Nordjyllands Politi i Mia Skadhauge Stevn-sagen"

  1. Fin overskrift. Jeg tænker også at forskellige mennesker burde overveje, hvad de skriver, før de vælter ud på sociale medier med deres påtænkte handlinger (som muslimen i forrige artikel) eller ukvalificerede bud på bilmærket, som i Andersens tilfælde.
    Det er en af de ting, der gør mig så glad for at jeg ikke er på det, jeg kalder “socialkontrol-medierne” mere; enhver kan jo pludselig blive udsat for en mega hetz med efterfølgende mordforsøg til følge, fordi man ejer en tilfældig blå bil eller andet, som indgår i en mordsag, og hvor der piskes en stemning op.
    Når det så er sagt, så håber jeg på en straf i denne mordsag til gerningsmændene, der svarer til forbrydelsen. Jeg synes et eller andet sted at det er en forbrydelse, der burde kunne straffes med andet end bare fængsel.
    Nogle ville nok sige at “sådan gør vi ikke i Danmark” og “Vi er jo civiliserede” osv. Er vi det, når vi tillader at en ung pige bliver myrdet på den her måde og at den eneste straf er at vi lader forbryderne sidde i fængsel i nogle år??!..

  2. Jeg som elles var så sikker på at det altså var en Ford T.. 😀

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.