Mediernes muslimske darling: Fordømmer ikke bandevenner

Abdelrahman Mustafa bliver inviteret i DR, Politiken og 24syv. Men journalisterne fortier, at grundlæggeren af den skydegale Brothas-bande ikke fordømmer de kriminelle bandemedlemmer, der ifølge Mustafa primært er muslimer.

Se også Venstreradikale truer med klimaterror: “Han kæmper mod kapitalismen og hele det politiske system…”

2 Kommentarer på "Mediernes muslimske darling: Fordømmer ikke bandevenner"

  1. få nu de sandnegere ud af vores medier

  2. Disse X’te generations bandekriminelle indvandrere får ofte ufatteligt meget medieopmærksomhed i MSM. Denne kulturberiger Abdelrahman Mustafa indtog prompte offerrollen og gav det danske samfund skylden for al den dårligdom og ringeagtelse som han og andre af anden etnisk herkomst udsættes for. Ikke noget med at kigge indad i egen voldsdominerende klankultur hidrørende fra Mellemøsten og andre MEN- lande Man glorificerer dem på det groveste for at de selv har deltaget i diverse obskure exit-programmer, og løfter dem op som forbilleder og eksempler for andre i de beskidte kriminelle indvandrerbander. Svenske tilstand er desværre ved at indfinde sig i DK med alle de mange skyderier især i hovedstadsområdet.
    Det stinker af bundrådden multi-kulti-etnisk omfavnelse og forherligelse i licens betalte MSM-mediecirkus ! Ufatteligt at flertallet af danskerne de vil blive ved med at finde sig i at blive kørt rundt i et enormt spind af selvindlysende løgne og hyklerisk offermentalitet fra kulturelle migranter/fremmede i landet der har gjort svær kriminalitet til en fuldgyldig levevej i landet, og som samtidig ikke selv vil indrømme det…det bliver bare værre og værre…

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.