Facebook: Det er i strid med fællesskabsreglerne at skrive, at vinsælger Jeppe Løvstrøm Frederiksen fra Husted Vin måtte bruge alle fibre i sin krop for ikke at fare i flæsket på Rasmus Paludan og tæve ham sønder og sammen

Det er åbenbart i strid med Facebooks fællesskabsregler at fortælle, at vinsælger Jeppe Løvstrøm Frederiksen fra Husted Vin måtte bruge alle fibre i sin krop for ikke at fare i flæsket på Rasmus Paludan og tæve ham sønder og sammen.

Læs mere om den voldsparate Jeppe Løvstrøm Frederiksen her.

Ifølge sin LinkedIn-profil er Jeppe Løvstrøm “kommunikationskonsulent med styr på sociale medier, strategi, content og community management!”

Af profilen fremgår også følgende:

“Jeg (Jeppe Løvstrøm Frederiksen, red.) får ting til at ske. Jeg finder løsninger på problemer. Jeg vil gøre en forskel, hvor lille den end måtte være – hver eneste dag. Jeg vil mere end blot formidle, jeg vil mærke at mit job har en positiv indflydelse på folks hverdag.

Gennem test, analyse og evaluering forbedrer jeg kommunikationen for jer. Der kigges på tal, statistik og trends for at se hvordan vi når i mål med opgaverne. Jeg har de seneste 7 år arbejdet intensivt med kommunikation, sociale medier, nyhedsbreve og dag-til-dag opgaver, både professionelt og frivilligt, der kræver hurtig og effektiv handling.

Jeg har:
➜ været ansvarlig for implementeringen af flere firmaers tilstedeværelse på Facebook.
➜ fungeret som konceptudvikler og content creator på forskellige projekter.
➜ været med til internationalisering og rebranding af et delebilskoncept på europæisk plan.
➜ formidlet kontakt mellem jobsøgende og dem med brug for hjælp.
➜ undervist i fotografering, billedredigering og sociale medier

Kontakt mig, hvis du skal bruge hjælp til:
✔ Konceptudvikling ➩ Planlægning ➩ Eksekvering ➩ Evaluering
✔ Facebook, Instagram o.a. sociale medier
✔ Nyhedsbreve (solid erfaring med MailChimp)
✔ Events, workshops, strategi, undervisning
✔ CMS-egenskaber, primært WordPress”

Jeppe Løvstrøm fremturer på Twitter.

På sin Facebookprofil hylder Jeppe Løvstrøm Frederiksen journalist Knud Meldgaard, der angreb en lovlig demonstration og forsøgte at sparke en brændende koran og tændvæske op i hovedet på demonstrationsdeltager Toke Lorenzen fra Danske Patrioter.
Se også Om Sikandar Siddique: Socialdemokratiet ville ikke genopstille ham, “.. han lavede hærværk på andres plakater”

3 Kommentarer på "Facebook: Det er i strid med fællesskabsreglerne at skrive, at vinsælger Jeppe Løvstrøm Frederiksen fra Husted Vin måtte bruge alle fibre i sin krop for ikke at fare i flæsket på Rasmus Paludan og tæve ham sønder og sammen"

 1. Jeg er selv voldsom vinfanatiker. Og har tit undret mig over den åbenlyse islamofile og dermed selvdestruktive holdning, der gennemsyrer vinbranchen.
  En af de første industrier, der nedlægges, når islam overtager et land, er vinindustrien. Alligevel har næsten samtlige vinmennesker, jeg kender (og det er mange), en overordentligt positiv holdning til islam, som nærmest tangerer, hvis ikke ligefrem overgår kirkens og venligboernes!
  Når man taler med sådanne mennesker, så er det først at man for alvor begynder at blive alvorligt bange for vinindustriens og vinhandelens fremtid i Danmark og Europa. Netop de mennesker, der pga deres erhverv, som er direkte og alvorligt truet af islams fremmarch, lader til at være dem, der er mest venlige overfor den fjendtlige destruktive holdning, der eksisterer imod vinbranchen, i de kredse. Måske tror de at muslimerne giver dem en præmie for god opførsel, når de overtager landet. Vinhandelen kommer til at lære det på den hårde måde..

 2. Jeg opfordre til at stemme på Inger til den kommende folketingsvalg.
  Fordi Jeg kan simpelthen ikke acceptere Denne Skueprocen.
  Jeg har Kun foragt for denne ret. De Danske værdier har tabt ved denne dom, og Pædofili og Begami er tilladt, Vel at mærke KUN FOR MUSLIMER.
  Føj.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.