Islamofil propaganda i børnehaven: “De somaliske piger går ikke i vandet. De må ikke. Sådan er det bare.”

I mindst en dansk børnehave findes bogen ‘Badedragten’. Her fortælles historien om en skoleklasse på tur til svømmehallen. Nogle somaliske piger må ikke bade grundet islams regelsæt. “Sådan er det bare” og “der er ingen, der synes, det er underligt” står der i bogen.


Se også Skal ikke-uddannede migranter vaccinere danskerne?

4 Kommentarer på "Islamofil propaganda i børnehaven: “De somaliske piger går ikke i vandet. De må ikke. Sådan er det bare.”"

  1. Som vor store leder siger: “Lev med det”..

  2. ud med det islamske lort💩

  3. Gennemgår man børnebiblioteker i visse egne af landet, er der i hvert fald potentiale i “dansk” bogproduktion for at få en righoldig høst, der reelt lige så godt kunne være titler som “Il Duce er vor sol” eller “Formand Maos udødelige velgerninger” … https://zahra.dk/danske-boeger-35/boerneboeger-70/

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.