Du skal aldrig nogensinde undervurdere …………, de er endnu dummere, end du tror

Undersøgelser viser, at mange muslimske skoleelever forlader skolesystemet som funktionelle analfabeter. Her er det den muslimsk indvandrer Ahmed Al-Jaberi, der fejrer den palæstinensiske sag – ved at fremvise flaget for det afrikanske land Sudan.

I islam er det tanken, der tæller.


Se også Enhedslistens Pernille Skipper fra fra folketingets talerstol: “Altså, der er mænd, der kan føde børn.”

2 Kommentarer på "Du skal aldrig nogensinde undervurdere …………, de er endnu dummere, end du tror"

  1. Biologen dr. Martin Konvička: “Jeg opfandt ikke sammenligningen af islam med ‘mental virus’ eller ‘memetisk virus’, men jeg kunne lide at bruge den, og det gør jeg. Som en virus angriber værtscellen, angriber islam værtens hjerne. Som en virus vil tvinge cellen til at producere nye viruskapsler, vil islam tvinge værten til at producere nye muhamedanere – hvad enten det er relativt godartet eller kronisk (eksemplarisk liv, solidaritet med de troende, langsom besættelse af økonomiske og politiske positioner, overtalelse af vantro, formering og opfostring af nye troende), eller ondartet og akut (dette inkluderer jagt på nye konvertitter, angreb med kniv eller syre, ISIL og Boko Haram-kæmpere, men også fyre, der er bukket under for eksplosiv Allahuakbaritis).

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.