Myten om sejren

I Berlingske skriver Sørine Gotfredsen rammende om det stadige had mod indvandringskritikerne, konkret Dansk Folkeparti, som aldrig tilgives for at have været blandt de første til at have set problemerne med indstrømningen. Problemerne med hendes ræsonnement er dog tre.

For det første det fatale syn, at DF er blevet offer for deres egen ”altædende” sejr. Hvor er den sejr, tilmed mange nationalsindede tit taler om, når fx Den Korte Avis for nylig kunne rapportere, at hver syvende nyfødte i Danmark nu er af ikke-vestlig oprindelse? Hosstående billede viser, hvor meget en syvendedel udgør af det hele, og det er altså denne del, næste generation af danskere nu skal sameksistere med permanent som del af befolkningen, og næste generation igen ubønhørligt endnu en skive mere… At DF så meget har rost sig selv for sin angivelige ”sejr” i stedet for at påpege, hvor lidt der er opnået, er paradoksalt nok en hovedårsag til deres deroute.

Dernæst hævder Gotfredsen med en typisk indforstået antagelse, at DF (og ligesindede) har ”drevet” debatten. Altså en opfattelse af, at uden disse kritikere var socialdemokrater, mainstream-borgerlige osv. bare fuldstændig hjernedødt fortsat med masseimport af fremmede trods stadig flere problemer. Det er dog trods alt farligt at undervurdere modparter. Det, der bestemmer politikken, er reaktioner på den foreliggende virkelighed, kun sekundært ”debat”. Det betyder, at alle undtagen de mest blinde så vist reagerer på virkelige problemer, det er de nødt til. Men det sker ”ad hoc”, når problemerne er opstået, hovsa-løsninger for lidt og for sent… Havde man lyttet til de mere principielt nationale, ville politikken netop også have fået en mere principiel karakter med rettidig omhu. Det bærer den ikke præg af, fordi dens ophav netop er mainstream selv, ikke i den nationale kritik.

Endelig anerkender Gotfredsen jo ikke, at de nationalsindede af DF-segmentet selv i bredt omfang praktiserer samme udskamningslogik eller berøringsangst, som det egentlige mainstream har vist over for DF. Ja, DF-segmentet holder på flere måder end mainstream afstand til dem, man kan kalde paludanere, at frygt for at blive forbundet med dem. Allerede i behandlingen af Mogens Camre og nu Martin Henriksen ses det, hvordan den nominelt nationale lejr splittes i indre had, der nogle gange næsten virker stærkere end det, alle i lejren selv udsættes for af mainstream. Erkendelsen af, at meget af det, DF nu har fremført i tre årtier, selv er blevet for lidt og for sent alene grundet den demografiske udvikling, er næste frontlinje i den nationale kamp.

5 Kommentarer på "Myten om sejren"

 1. Geert Wilders, den nederlandske frihedskæmper fra partiet – Party for Freedom – kom for ganske nylig med en særdeles skræmmende udtalelse i det hollandske parlament i en debat.
  Her kom han med oplysningen om at ca. hver anden nyfødte i holland’s to største byer: Amsterdam og Rotterdam er af ikke vestlig oprindelse…
  Holland har måske en anden opgørelse over hvad det vil sige at være af ikke vestlig oprindelse ifht. forældre, bedsteforældre end i DK. Men alligevel…

  • Og Rotterdam har, så vidt jeg kan huske, muslimsk borgmester, ligesom næsten samtlige større engelske byer, forøvrigt.

   • Ja lige præcis i Rotterdam 🙂
    Vi kører lige direkte imod kanten af den store fælles massegrav i det vestlige Europa ! Det hele går lige som planlagt, ingen slinger i valsen -> undergang i massegrav. Vi kan dog nå at springe af det store ‘tog’, og søge imod andre nationer som vil det hele anderledes end ‘vi’ selv vil i det vestlige Europa…Det bliver snart vores sidste chance for at overleve i blandt lige-sindede/værdige som os selv.

 2. Her er der vidst noget ret vigtig:
  https://24nyt.dk/fortsat-stilhed-om-mordet-paa-lars-vilks/

  Der har været spekuleret på, at et bildæk er eksploderet. Utænkeligt! Biler benyttet af sikkerhedsvagter har punkterfri dæk. Andre formoder, at bilens fører har fået et ildebefindende og har mistet kontrollen over range roveren. Det er meget svært at tro! Sikkerhedsvagter er toptrænede og bliver regelmæssigt helbredsundersøgt.

  Jeg har en vis erfaring, når det gælder sikkerhedsvagter, som jeg har kørt med i adskillige år, hver eneste gang jeg blot skulle i brugsen. Ikke i min vildeste fantasi kan jeg forestille mig, at Lars Vilks er omkommet som følge af en ulykke. Hør interviewet nederst.

  Lars Hedegaard mangler vidst een ting mere: Var betjenten Muslimsk selvmorder ?. For det kunne Betjenten i sandhed også være.
  Og siden vi ikke har hørt en skid om mordet på Lars Vilks. Må det være det eneste der dækker over Mordet.!

  Det er ikke sundt for Myndighederne, at have sådan een hængende i luften.!

 3. Også Sørine Gotfredsen ligger tilsyneladende under for den gængse og fuldstændig fejlagtige opfattelse af DF som et parti, der har haft succes med nogetsomhelst initiativ for at stoppe masseindvandringen. Det er som om at en hel del af de nationalsindede ikke længere tør løfte stemmen eller voldsomt overvurderer de påståede positive resultater, som DF siges at have opnået i bestræbelserne på at begrænse masseindvandringen. De tør faktisk dårligt nok at nævne emnet mere.
  I Gotfredsens tilfælde tænker jeg at det kan hænge sammen med at hun ønsker at beholde sit arbejde og sin mulighed for at beholde sin stemme i offentligheden, hvilket jo afhænger fuldstændig af venstreekstremisternes indflydelse, som bliver større og større, også i de såkaldt “borgerlige”kredse omkring Venstre, Konservative og DF, som efterhånden alle opfører sig som en filial af Enhedslisten, med fokus på “klimakamp”, “grøn omstilling”, coronarestriktionsnazisme, “antiracisme” osv som deres væsentligste programpunkter..
  Gotfredsens prædikener hjemme i Jesuskirken er også blevet langt mere moderate over de seneste år. Det skyldes ikke kun hende selv, er mit gæt. Hvis man kigger på Jesuskirkens meninghedsrådsmedlemmer, så finder man ud af at den indvandringsekstremistiske Pernille Weiss er medlem. Jeg tror også at politikerjuntaen gør hvad de kan, for at komme til at “inddæmme” hende. Og hvad er bedre end at kunne true hende med arbejdsmæssige konsekvenser gennem en masseindvandringsekstremistisk politiker som Weiss i meninghedsrådet?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.