Radio Loud i krise

Efter mit kandidatur for Stram Kurs i juni 2019 har medierne stort set ikke tilbudt mig taletid uopfordret. Men nu er jeg to gange indenfor få uger blevet tilbudt at medvirke i programmer på Radio Loud. Først i programmet Ringdal og Kristensen og nu i satireprogrammet Tsunami (som jeg ikke kommer til at deltage i, fordi der er for langt fra Aalborg til København).

Jeg nyder naturligvis den fornyede interesse for min person. Men sandheden er nok, at den er opstået på en ganske billig baggrund. Jeg tror simpelthen, at Radio Loud har svært ved at få folk i studiet. Sandsynligvis på grund af modvilje mod radioen og dens leder Simon Andersen og på grund af det lave lyttertal.


Se også Er politiet korrupt? Morten Messerschmidt sigtet – men SF’er går fri

1 Kommentar på "Radio Loud i krise"

 1. Charles
  a minute ago
  Pending
  Politiet er et politisk magtapparat, og er særdeles pengebegærlig.
  De har ikke voldsmonopolet længere. De beder folk om hjælp, når der er domminansvold i gang.
  Som det står til NU i Danmark, hvad skal man så hvae dette korps for. ? Anerki vil alligevel komme en dag.

  Dette lusebefængte medie forøver Censur. Henvis aldrig til sådanne medier.
  som: “Er politiet korrupt? Morten Messerschmidt sigtet – men SF’er går fri”

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.