Nørrebro: Danskerne må lære at indordne sig under dominanskulturen … hvis de ikke vil have flænset maven op og slås i hovedet

En Balkan-migrant – Đani Kasumović – belærer danskerne om, at der er trygt for ‘civile’ i indvandrerbydelen Nørrebro.

Danske knivofre som ‘Martin’ må lære at respektere andres familiemedlemmer og indordne sig under dominanskulturen … hvis de ikke vil have flænset maven op og slås i hovedet.


Se også Svendborg Efterskole undskylder ‘dartpil mod NB-kandidat’-video: En af dem der optræder er “… lærer på skolen.”

2 Kommentarer på "Nørrebro: Danskerne må lære at indordne sig under dominanskulturen … hvis de ikke vil have flænset maven op og slås i hovedet"

 1. Hallååå Balkan-migrant – Đani Kasumović – hvorfor skal du nu også prøve på at udskamme alle jyder over 60 år ? Det er jo nærmest en hån imod halvdelen af den danske befolkning…
  Hvor rejser du dog ikke hjem til Balkan, Bosnien, Montenegro eller Kosovo og hjælper til med at genopbygge dit land igen ? Der er vist i den grad brug for folk til dette dernede på Balkan. Hyklerisk !
  Du sidder heroppe og godter dig og udnytter det danske velfærdssystem helt i bund akkurat som tusindevis af ‘bosniakker’, montenegrinere og kosovo-albanere etc.
  Hvorfor skal der i grunden altid tages et ‘særligt’ hensyn til lige netop alle de migranter fra Balkan vi har boende i Danmark og andre steder i Europa ifht. andre etniciteter ?
  Det er lidt lige som om at de går under ‘radaren’ når man snakker om uintegrerbare migranter.
  Ret beset så er der akkurat lige så mange problemer med disse som der er med alle mulige andre befolkningsgrupper/etniciteter.
  Rejs hjem til Balkan og være med til at få det op at stå igen.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.